Povezane vesti
"Ili me ubij ti, ili će on" Natalija Trik FX progovorila o zlostavljanju zbog kog je završila u bolnici - nasilnik joj se…
Kurir 09.02.2025
Pevačica Natalija Ibraimov, koja je na muzičku scenu stupila još devedesetih kroz grupu " Trik FX", otvorila je dušu o najtežem periodu u životu. Natalija se prisetila veze sa bivšim dečkom, kraj kog je prošla sito i rešeto. - Dečko mi je bio muzičar… »
Natalija Trik FX molila oca da je ubije ili će je ubiti dečko: Otkrila sve o stravičnom nasilju koje je doživela
Mondo 09.02.2025
Natalija Trik FX prvi put je progovorila o detaljima iz svoje prošlosti za koje niko nije znao. Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX prvi put je progovorila o stravičnom zlostavljanju koje je preživela u ranoj mladosti, od strane bivšeg… »
ISPOVEST „Rekla sam ocu – ili me ubij ti, ili će me ubiti on“: Natalija Trik FX prvi put detaljno o strašnom zlostavljanju…
Nova 09.02.2025
Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića prvi put detaljno govori o zlostavljanju od strane bivšeg dečka koje je doživela u tinejdžerskom periodu. Natalija Ibraimov je sa pet godina… »
„U grupi Đogani Fantastiko smo zarađivali smešne pare“: Natalija Trik FX o prekidu saradnje sa Đoletom i nemaštini
Nova 09.02.2025
Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, od svoje pete godine je u svetu muzike: prvo je naučila da svira klavijaturu, a već kao tinejdžerka je imala svoj bend sa kojim je nastupala i bila lokalno poznata pevačica u Staroj Pazovi. Svoju… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 44 povezane
Marta Kos postpones planned visit to Serbia over Mladić, Vučić says European Commissioner’s decision was "expected"
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 41 povezana
Studente pozivaju na informativni razgovor u policiji zbog najave sutrašnjeg protesta u Nišu
Jug press pre 2 satajoš 18 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 6 povezanih