Povezane vesti

"Ili me ubij ti, ili će on" Natalija Trik FX progovorila o zlostavljanju zbog kog je završila u bolnici - nasilnik joj se…

"Ili me ubij ti, ili će on" Natalija Trik FX progovorila o zlostavljanju zbog kog je završila u bolnici - nasilnik joj se…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Natalija Ibraimov, koja je na muzičku scenu stupila još devedesetih kroz grupu " Trik FX", otvorila je dušu o najtežem periodu u životu. Natalija se prisetila veze sa bivšim dečkom, kraj kog je prošla sito i rešeto. - Dečko mi je bio… »
ISPOVEST „Rekla sam ocu – ili me ubij ti, ili će me ubiti on“: Natalija Trik FX prvi put detaljno o strašnom…

ISPOVEST „Rekla sam ocu – ili me ubij ti, ili će me ubiti on“: Natalija Trik FX prvi put detaljno o strašnom…

Nova pre 1 dan
Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića prvi put detaljno govori o zlostavljanju od strane bivšeg dečka koje je doživela u tinejdžerskom periodu. Natalija Ibraimov je sa pet… »
Natalija Trik FX molila oca da je ubije ili će je ubiti dečko: Otkrila sve o stravičnom nasilju koje je doživela

Natalija Trik FX molila oca da je ubije ili će je ubiti dečko: Otkrila sve o stravičnom nasilju koje je doživela

Mondo pre 1 dan
Natalija Trik FX prvi put je progovorila o detaljima iz svoje prošlosti za koje niko nije znao. Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX prvi put je progovorila o stravičnom zlostavljanju koje je preživela u ranoj mladosti, od strane bivšeg… »
„U grupi Đogani Fantastiko smo zarađivali smešne pare“: Natalija Trik FX o prekidu saradnje sa Đoletom i nemaštini

„U grupi Đogani Fantastiko smo zarađivali smešne pare“: Natalija Trik FX o prekidu saradnje sa Đoletom i nemaštini

Nova pre 1 dan
Natalija Ibraimov, poznatija kao Natalija Trik FX, od svoje pete godine je u svetu muzike: prvo je naučila da svira klavijaturu, a već kao tinejdžerka je imala svoj bend sa kojim je nastupala i bila lokalno poznata pevačica u Staroj Pazovi. Svoju… »

Vesti dana »