Повезане вести

"Или ме убиј ти, или ће он" Наталија Трик ФКС проговорила о злостављању због ког је завршила у болници - насилник јој се…

"Или ме убиј ти, или ће он" Наталија Трик ФКС проговорила о злостављању због ког је завршила у болници - насилник јој се…

Курир 09.02.2025
Певачица Наталија Ибраимов, која је на музичку сцену ступила још деведесетих кроз групу " Трик ФКС", отворила је душу о најтежем периоду у животу. Наталија се присетила везе са бившим дечком, крај ког је прошла сито и решето. -… »
Наталија Трик ФКС молила оца да је убије или ће је убити дечко: Открила све о стравичном насиљу које је доживела

Наталија Трик ФКС молила оца да је убије или ће је убити дечко: Открила све о стравичном насиљу које је доживела

Мондо 09.02.2025
Наталија Трик ФКС први пут је проговорила о детаљима из своје прошлости за које нико није знао. Наталија Ибраимов, познатија као Наталија Трик ФКС први пут је проговорила о стравичном злостављању које је преживела у раној… »
ИСПОВЕСТ „Рекла сам оцу – или ме убиј ти, или ће ме убити он“: Наталија Трик ФКС први пут детаљно о страшном злостављању…

ИСПОВЕСТ „Рекла сам оцу – или ме убиј ти, или ће ме убити он“: Наталија Трик ФКС први пут детаљно о страшном злостављању…

Нова 09.02.2025
Наталија Ибраимов, познатија као Наталија Трик ФКС, у емисији "Исповест" аутора и водитеља Немање Васиљевића први пут детаљно говори о злостављању од стране бившег дечка које је доживела у тинејџерском периоду. Наталија… »
„У групи Ђогани Фантастико смо зарађивали смешне паре“: Наталија Трик ФКС о прекиду сарадње са Ђолетом и немаштини

„У групи Ђогани Фантастико смо зарађивали смешне паре“: Наталија Трик ФКС о прекиду сарадње са Ђолетом и немаштини

Нова 09.02.2025
Наталија Ибраимов, познатија као Наталија Трик ФКС, од своје пете године је у свету музике: прво је научила да свира клавијатуру, а већ као тинејџерка је имала свој бенд са којим је наступала и била локално позната певачица у… »

Вести дана »