Povezane vesti
"Za nedelju dana sam ih izgubila oboje, ubilo ih je": Tijana Em o porodičnoj tragediji koja ju je dotukla
Mondo 09.02.2025
Pevačica ne krije koliko su joj teško pali ovi gubici. Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, jednom prilikom emotivno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, ne mogavši da zadrži suze. Ona se 2021. godine suočila… »
"Za nedelju dana sam ih izgubila oboje, ubilo ih je..." Tijana Milentijević o porodičnoj tragediji: Mislila sam da živim u…
Kurir 09.02.2025
Pevačica Tijana Milentijević suočila se sa belikim porodičnim gubitkom. Naime, za jako kratak vremenski period folkerka je izgubila i baku i deku koji su preminuli od posledica korona virusa 2021. godine. "Za nedelju dana sam izgubila i baku i deku… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 29 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 29 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

EU javno tužilaštvo potvrdilo: U toku istraga o zloupotrebi EU fondova u slučaju nadstrešnica
N1 Info pre 6 satijoš 35 povezanih