Povezane vesti
"Za nedelju dana sam ih izgubila oboje, ubilo ih je": Tijana Em o porodičnoj tragediji koja ju je dotukla
Mondo 09.02.2025
Pevačica ne krije koliko su joj teško pali ovi gubici. Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, jednom prilikom emotivno je govorila o jednom od najtežih perioda u svom životu, ne mogavši da zadrži suze. Ona se 2021. godine suočila s… »
"Za nedelju dana sam ih izgubila oboje, ubilo ih je..." Tijana Milentijević o porodičnoj tragediji: Mislila sam da živim u…
Kurir 09.02.2025
Pevačica Tijana Milentijević suočila se sa belikim porodičnim gubitkom. Naime, za jako kratak vremenski period folkerka je izgubila i baku i deku koji su preminuli od posledica korona virusa 2021. godine. "Za nedelju dana sam izgubila i baku i deku… »
Vesti dana »
Pristalice SNS okupljaju se ispred Arene, zatvoren deo Bulevara Zorana Đinđića, Novi Beograd pun autobusa
N1 Info pre 1 satjoš 28 povezanih
Opšti haos na Bliskom istoku: Idf negira ulogu u napadu na Natanz, Rusija poziva na međunarodnu procenu situacije - Uzbune u Bahrainu
Večernje novosti pre 8 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO: Napadnut nuklearni kompleks u Natanzu, Iran gađao centralni Izrael balističkim raketama; Kac: Izrael i SAD će intenzivirati udare
Insajder pre 33 minutajoš 59 povezanih
Zamenjen sudija koji je u prošlosti bio veliki navijač Crvene zvezde: Partizan zahtevao njegovo izuzeće sa večitog derbija!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih
Javor ljuškao i uspavao Pazar, pa propustio šansu da uzme sva tri boda: Lalatovića luda sreća sačuvala neporaženog, ali ponovo bez tri boda!
Hot sport pre 33 minutajoš 42 povezane