Повезане вести
Председник позвао министре да се повуку са функције: Пљуште оставке у Колумбији након вишесатног бурног састанка преношеног…
Курир 10.02.2025
Колумбијски председник, левичар Густаво Петро затражио је синоћ од министара и других високих званичника да поднесу оставке, због дубоких подела у влади после напетог састанка са министрима одржаног прошле недеље. "Затражио сам… »
Председник Колумбије позвао министре и друге високе званичнике да поднесу оставку
Нова 10.02.2025
Колумбијски председник, левичар Густаво Петро затражио је од министара и других високих званичника да поднесу оставке, због дубоких подела у влади после напетог састанка са министрима одржаног прошле недеље. „Затражио сам… »
Председник Колумбије позвао министре и друге високе званичнике да поднесу оставку
Н1 Инфо 10.02.2025
Колумбијски председник, левичар Густаво Петро затражио је од министара и других високих званичника да поднесу оставке, због дубоких подела у влади после напетог састанка са министрима одржаног прошле недеље. „Затражио сам… »
Вести дана »
Уживо: Економски идентитет Евроазије Вучић у Давосу: "Мале државе добијају на значају у свету без правила"
Блиц пре 40 минутајош 49 повезаних
Нови ботовски напади на медије: На мети налози Данаса, Радара, Нова.рс, Нова ТВ и Н1
Време пре 2 сатајош 6 повезаних
Београдска филхармонија против одлуке да Суђић буде в.д. директор: „Морално неприхватљиво због историје односа са запосленима“
Недељник пре 15 минутајош 20 повезаних