Povezane vesti

Vidić: Jedan čovek ne može da promeni državu – u fudbal nemamo poverenje 25 godina, tu se prepliću kriminal, politika…

Vidić: Jedan čovek ne može da promeni državu – u fudbal nemamo poverenje 25 godina, tu se prepliću kriminal, politika…

Nova pre 31 dana
Nemanja Vidić, bivši srpski fudbaler, pričao je o sportskim i društvenim temama pred studentima na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Posle veoma uspešne igračke karijere, Vidić je odlučio da se obrazuje i školuje, hteo je da postane i… »
Nemanja Vidić odgovorio na pitanje da li bi postao predsednik Crvene zvezde i spomenuo Zvezdana Terzića

Nemanja Vidić odgovorio na pitanje da li bi postao predsednik Crvene zvezde i spomenuo Zvezdana Terzića

Danas pre 31 dana
Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić podržao je još jednom studentske proteste i blokade tokom gostovanja na Fakultetu organizacionih nauka. Vidić je u punom amfiteatru FON-a pričao o trenutnoj društveno-političkoj situaciji u zemlji,a… »
Nemanja Vidić na FON-u poslao važnu poruku studentima u blokadi: “Ovo je istorijski trenutak za našu zemlju, čestitam na…

Nemanja Vidić na FON-u poslao važnu poruku studentima u blokadi: “Ovo je istorijski trenutak za našu zemlju, čestitam na…

Danas pre 31 dana
Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić bio je gost Fakulteta organizacionih nauka. Studenti u blokadi dočekali su nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde i Mančester junajteda sa transparentom “He comes from Serbia, Nemanja ooo” (On dolazi iz… »
Vidić poručio studentima: Istorijski trenutak za našu zemlju

Vidić poručio studentima: Istorijski trenutak za našu zemlju

Sport klub pre 31 dana
Nemanja Vidić, legendarni srpski fudbaler, gostovao je na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Gostovanje Nemanje Vidića na Fakultetu organizacionih nauka privuklo je ogromnu pažnju studenata. Pričao je legendarni srpski fudbaler o brojnim… »
Vidićeva moćna poruka studentima: Treba ja vama da tapšem, a ne vi meni – ovo je istorijski trenutak za našu zemlju

Vidićeva moćna poruka studentima: Treba ja vama da tapšem, a ne vi meni – ovo je istorijski trenutak za našu zemlju

Nova pre 31 dana
Nemanja Vidić, slavni srpski fudbaler, gostovao je u nedelju na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Pun amfiteatar dočekao je Nemanju Vidića, koji je pred studentima pričao o protestima, borbi za bolju Srbiju, stvaranju kvalitetnijeg i… »

Vesti dana »