Povezane vesti
"Udala sam se trudna, moji nisu ni znali": Pevačica ogolila dušu nakon što je priznala da je žrtva strašnog nasilja
Mondo 10.02.2025
Natalija je iskreno progovorila o tome kako su roditelji reagovali na vest o trudnoći, a za udaju nisu ni znali. Pevačica Natalija Ibraimov i njen suprug Sani Ibraimov, poznati članovi muzičke grupe "Trik FX", godinama su u srećnom i skladnom braku… »
"Trudnoću sam Krila zbog oca, bilo me je sramota"! Pevačica ogolila dušu: Nisam mogla da znam da ću se udati trudna i to na…
Kurir 10.02.2025
Natalija i Sani Ibraimov iz muzičke grupe "Trik FX" godinama su u skladnom braku. Ona je sad progovorila o odluci da se uda za Sanija, te trudnoći nakon koje je rodila sina Dejana. - Krila sam trudnoću od oca, jer je bio strog. Bilo me je sramota. U kući… »
"Trudnoću sam Krila zbog oca, bilo me je sramota": Srpska pevačica ogolila dušu: "Nisam mogla da znam da ću se udati trudna i…
Blic 10.02.2025
Natalija i Sani Ibraimov iz muzičke grupe "Trik FX" godinama su u skladnom braku. Ona je sad progovorila o odluci da se uda za Sanija, te trudnoći nakon koje je rodila sina Dejana. - Krila sam trudnoću od oca, jer je bio strog. Bilo me je sramota. U kući… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju, oglasio se RHMZ: Mogući pljuskovi, grad i olujni vetar
Euronews pre 25 minutajoš 27 povezanih

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 31 minutajoš 16 povezanih

Ukrajinski dronovi zasuli Rusiju, gori skladište nafte, nebo nad Sočijem zatvoreno
Nova pre 21 minutajoš 10 povezanih

Srbija i RS obeležavaju tri decenije od akcije “Oluja” i egzodusa Srba iz Hrvatske
Vesti online pre 1 satjoš 10 povezanih