Povezane vesti
"Udala sam se trudna, moji nisu ni znali": Pevačica ogolila dušu nakon što je priznala da je žrtva strašnog nasilja
Mondo 10.02.2025
Natalija je iskreno progovorila o tome kako su roditelji reagovali na vest o trudnoći, a za udaju nisu ni znali. Pevačica Natalija Ibraimov i njen suprug Sani Ibraimov, poznati članovi muzičke grupe "Trik FX", godinama su u srećnom i skladnom braku… »
"Trudnoću sam Krila zbog oca, bilo me je sramota"! Pevačica ogolila dušu: Nisam mogla da znam da ću se udati trudna i to na…
Kurir 10.02.2025
Natalija i Sani Ibraimov iz muzičke grupe "Trik FX" godinama su u skladnom braku. Ona je sad progovorila o odluci da se uda za Sanija, te trudnoći nakon koje je rodila sina Dejana. - Krila sam trudnoću od oca, jer je bio strog. Bilo me je sramota. U… »
"Trudnoću sam Krila zbog oca, bilo me je sramota": Srpska pevačica ogolila dušu: "Nisam mogla da znam da ću se udati trudna…
Blic 10.02.2025
Natalija i Sani Ibraimov iz muzičke grupe "Trik FX" godinama su u skladnom braku. Ona je sad progovorila o odluci da se uda za Sanija, te trudnoći nakon koje je rodila sina Dejana. - Krila sam trudnoću od oca, jer je bio strog. Bilo me je sramota. U… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane