Повезане вести

Зади Сери: "Војводина обећала трансфер, ја се задужио и сад ништа! Игноришу ми позиве..."

Зади Сери: "Војводина обећала трансфер, ја се задужио и сад ништа! Игноришу ми позиве..."

Спортске.нет 10.02.2025
Фудбалер Војводине Кејлеб Зади Сери рекао је у разговору за " Спорт Клуб" да је имао обећање клуба да ће га ове зиме пустити у другу средину, али да то није испуњено. Један од најбољих фудбалера актуелне екипе и један од… »
Огласио се најбољи Фудбалер Војводине-разочаран у Клуб: „Затражио сам помоћ, игнорисали су позиве!“

Огласио се најбољи Фудбалер Војводине-разочаран у Клуб: „Затражио сам помоћ, игнорисали су позиве!“

Хот спорт 10.02.2025
„Одлучио сам да изградим породичну кућу. Тада сам се задужио 55.000 евра како бих обавио посао. Ослањао сам се на новац од обећаног јануарског трансфера.“ Фудбалер Војводине, Кејлеб Зади Сери, нашао се у незавидној ситуацији… »
Најбољи играч Војводине објаснио зашто није играо против Партизана: Нису хтели да ми позајме 55.000 евра

Најбољи играч Војводине објаснио зашто није играо против Партизана: Нису хтели да ми позајме 55.000 евра

Данас 09.02.2025
Најбољи фудбалер Војводине Зади Сери није био у екипи у суботњој првенственој утакмици против Партизана (0:0), а како је открио разлог је то што управа новосадског клуба није хтела да му позајми 55.000 евра. На дан меча… »

Вести дана »