Povezane vesti

Zadi Seri: "Vojvodina obećala transfer, ja se zadužio i sad ništa! Ignorišu mi pozive..."

Zadi Seri: "Vojvodina obećala transfer, ja se zadužio i sad ništa! Ignorišu mi pozive..."

Sportske.net pre 14 sati
Fudbaler Vojvodine Kejleb Zadi Seri rekao je u razgovoru za " Sport Klub" da je imao obećanje kluba da će ga ove zime pustiti u drugu sredinu, ali da to nije ispunjeno. Jedan od najboljih fudbalera aktuelne ekipe i jedan od najboljih stranaca u istoriji… »
Oglasio se najbolji Fudbaler Vojvodine-razočaran u Klub: „Zatražio sam pomoć, ignorisali su pozive!“

Oglasio se najbolji Fudbaler Vojvodine-razočaran u Klub: „Zatražio sam pomoć, ignorisali su pozive!“

Hot sport pre 14 sati
„Odlučio sam da izgradim porodičnu kuću. Tada sam se zadužio 55.000 evra kako bih obavio posao. Oslanjao sam se na novac od obećanog januarskog transfera.“ Fudbaler Vojvodine, Kejleb Zadi Seri, našao se u nezavidnoj situaciji nakon što mu klub… »
Najbolji igrač Vojvodine objasnio zašto nije igrao protiv Partizana: Nisu hteli da mi pozajme 55.000 evra

Najbolji igrač Vojvodine objasnio zašto nije igrao protiv Partizana: Nisu hteli da mi pozajme 55.000 evra

Danas pre 1 dan
Najbolji fudbaler Vojvodine Zadi Seri nije bio u ekipi u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana (0:0), a kako je otkrio razlog je to što uprava novosadskog kluba nije htela da mu pozajmi 55.000 evra. Na dan meča pojavila se informacija da… »

Vesti dana »