Povezane vesti
"Đinđić i Ja smo poslali Ceci cveće posle koncerta na Marakani" Čeda Jovanović otkrio veliku tajnu iz prošlosti: Kad odem u…
Kurir 10.02.2025
Čedomir Jovanović nedeljno prepodne proveo je na pijaci, gde voli da ide skoro svakog vikenda. Tamo je proćaskao sa ljudima koje je zatekao kraj jedne tezge, te je sa njima podelio zanimljivu anegdotu, koju mnogi nisu znali. Političar je, kako je otkrio… »
"Ceci sam poslao cveće posle koncerta na Marakani": Čeda Jovanović otkrio: "Kad odem na Vis u Hrvatskoj pevaju mi cecine…
Blic 09.02.2025
Političar Čedomir Jovanović nedeljno popodne proveo je na pijaci, gde voli da ide skoro svakog vikenda. Tamo je proćaskao sa ljudima koje je zatekao kraj jedne tezge, te je sa njima podelio zanimljivu anegdotu, koju mnogi nisu znali. Političar je, kako… »
Vesti dana »
Brutalno iskreni Rakić! Srpski borac otvorio dušu posle velike pobede u Beogradskoj areni!
Kurir pre 3 satajoš 87 povezanih
Veliki požar na kući u centru Čačka: Gori krovna konstrukcija, vatrogasne ekipe na licu mesta (FOTO)
RINA pre 6 satijoš 32 povezane
Tela u lokvi krvi, sveska i šest jezivih reči "Blic" otkriva: U stanu brata i sestre na Bežaniji nađena ova poruka: Ubio je mačetom, pa sebi prerezao vrat (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 24 povezane
Studenti u Nišu odali poštu stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 3 satajoš 21 povezana