Povezane vesti
"Đinđić i Ja smo poslali Ceci cveće posle koncerta na Marakani" Čeda Jovanović otkrio veliku tajnu iz prošlosti: Kad odem u…
Kurir 10.02.2025
Čedomir Jovanović nedeljno prepodne proveo je na pijaci, gde voli da ide skoro svakog vikenda. Tamo je proćaskao sa ljudima koje je zatekao kraj jedne tezge, te je sa njima podelio zanimljivu anegdotu, koju mnogi nisu znali. Političar je, kako je otkrio… »
"Ceci sam poslao cveće posle koncerta na Marakani": Čeda Jovanović otkrio: "Kad odem na Vis u Hrvatskoj pevaju mi cecine…
Blic 09.02.2025
Političar Čedomir Jovanović nedeljno popodne proveo je na pijaci, gde voli da ide skoro svakog vikenda. Tamo je proćaskao sa ljudima koje je zatekao kraj jedne tezge, te je sa njima podelio zanimljivu anegdotu, koju mnogi nisu znali. Političar je, kako… »
Vesti dana »
Diplomatija u doba skrinšotova: Makronova poruka Trampu čitana između redova
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Vučić: „Verujem da će Jermenija, Srbija i Azerbejdžan imati veći značaj u budućnosti“
Serbian News Media pre 35 minutajoš 56 povezanih
Automobil udario devojčicu (11) u Mirijevu: Prevezena u kliniku u Tiršovoj
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 29 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 4 satijoš 6 povezanih
Evropski parlament zamrznuo ratifikaciju trgovinskog sporazuma EU-SAD posle Trampovih pretnji
NIN pre 1 satjoš 24 povezane