Povezane vesti
Muškarac nastradao u požaru: Užas u Barajevu: Vatrogasci pronašli telo
Blic 10.02.2025
Vatrogasci su, u subotu u Barajevu, pronašli telo muškarca nakon što su došli po pozivu zbog požara koji je zahvatio kuću. Naime, u kući došlo je do požara kojom prilikom je od vatre, preminuo vlasnik Z. P. (63) koji je živeo sam u kući. Njega su… »
Horor nadomak Beograda, vatrogasci u kući zatekli jeziv prizor: Čovek umro u najgorim mukama, čekaju se rezultati obdukcije
Kurir 10.02.2025
Vatrogasci su, u subotu u Barajevu, pronašli telo muškarca nakon što su došli po pozivu zbog požara koji je zahvatio kuću. Naime, u kući došlo je do požara zbog čega je preminuo vlasnik Z. P. (63), koji je živeo sam u kući. Njega su pronašli vatrogasci… »
Tragedija u Barajevu: Vlasnik kuće nastradao u požaru
Nova 10.02.2025
Vatrogasci su, u subotu u Barajevu, pronašli beživotno telo muškarca nakon što su došli po pozivu zbog požara koji je zahvatio kuću. Naime, u kući došlo je do požara kojom prilikom je od dejstva vatre, preminuo vlasnik Z. P. (63) koji je živeo sam u… »
Telo muškarca nađeno u kući kod Beograda: Umro je najgorim mukama, čeka se obdukcija
Telegraf 10.02.2025
Preporučujemo. Vatrogasci su, u subotu u Barajevu, pronašli beživotno telo muškarca nakon što su došli po pozivu zbog požara koji je zahvatio kuću. Naime, u kući došlo je do požara kojom prilikom je od dejstva vatre, preminuo vlasnik Z. P. (63) koji je… »
Vesti dana »
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Danas pre 18 minutajoš 42 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
U izraelskim napadima ubijen ministar obaveštajnih službi; Teheran najavljuje osvetu zbog smrti Laridžanija
RTS pre 3 minutajoš 49 povezanih