Povezane vesti

Tramp objasnio zašto misli da bi bilo dobro da Kanada postane 51. američka država: "Ozbiljan sam u vezi..."

Tramp objasnio zašto misli da bi bilo dobro da Kanada postane 51. američka država: "Ozbiljan sam u vezi..."

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je ozbiljan u vezi sa idejom da se susedna Kanada integriše u Sjedinjene Države. Ova izjava dolazi nakon što je Trampov savetnik za nacionalnu sigurnost (NSA), Majkl Volc, u nedelju rekao… »
Volc: Mislim da Tramp nema bilo kakvih planova za invaziju na Kanadu

Volc: Mislim da Tramp nema bilo kakvih planova za invaziju na Kanadu

NIN pre 3 dana
Savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Majk Volc izjavio je da ne misli da Tramp ima "bilo kakve planove da napadne Kanadu". Njegove izjave su usledile nakon više izveštaja o tome da je kanadski premijer Džastin Trudo… »
"Tramp nema bilo kakve planove za invaziju na Kanadu": Savetnik za nacionalnu bezbednost otkriva šta Amerika zaista planira

"Tramp nema bilo kakve planove za invaziju na Kanadu": Savetnik za nacionalnu bezbednost otkriva šta Amerika zaista planira

Blic pre 4 dana
Savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Majk Volc izjavio je danas da ne misli da Tramp ima "bilo kakve planove da napadne Kanadu". Izjave Trampa su usledile nakon više izveštaja o tome da je kanadski premijer Džastin… »

Vesti dana »