Повезане вести

„Затекла сам је голу, вриштала је, а њега сам закључала у собу“: Овако је Сандра Африка ухватила Владимира Волкова „на делу“…

„Затекла сам је голу, вриштала је, а њега сам закључала у собу“: Овако је Сандра Африка ухватила Владимира Волкова „на делу“…

Нова 10.02.2025
Сандра Африка је гостујући у једном подкасту испричала нове, шокантне детаље из ноћи када је бившег дечка Владимира Волкова ухватила на делу током преваре, све време јасно алудирајући да се ради о Николићевој. Сандра Африка је… »
Сандра Африка ухватила дечка у превари са иваном Николић: "Отворила ми је врата, била је гола. Кад ме је видела само је ово…

Сандра Африка ухватила дечка у превари са иваном Николић: "Отворила ми је врата, била је гола. Кад ме је видела само је ово…

Блиц 10.02.2025
Певачица Сандра Африка открила је шокантне детаље о свом бившем дечку фудбалеру Владимиру Волкову, те се дотакла преваре коју је починио наводно са њеном колегиницом. - Она ми није била другарица, него колегиница. Биле смо на… »
Африка открила шокантне детаље преваре Волкова, поменута бивша Ураганка: "Она је вриштала..."

Африка открила шокантне детаље преваре Волкова, поменута бивша Ураганка: "Она је вриштала..."

Телеграф 10.02.2025
Препоручујемо. Сандра Африка је свој приватни живот одувек држала далеко од очију јавности. Ипак, било је познато да је у вези са Владимиром Волковим са којим се често мирила и раскидала. Иако се чинило да је њихов однос био… »
Шокантни детаљи афере Иване Боом Николић и Волкова, скандал тресе естраду: "Вриштала је и изашла скроз гола"

Шокантни детаљи афере Иване Боом Николић и Волкова, скандал тресе естраду: "Вриштала је и изашла скроз гола"

Мондо 10.02.2025
У више наврата се спекулисало о коме се ради будући да је у први мах Сандра остала недоречена, али је после решила да проговори о свему и открије име и презиме. Певачица Сандра Африка одувек је свој приватни живот држала далеко… »
Сандра Африка открила нове шок детаље швалерације Волкова са иваном Боом: Она је вриштала, а њега сам закључала у собу…

Сандра Африка открила нове шок детаље швалерације Волкова са иваном Боом: Она је вриштала, а њега сам закључала у собу…

Курир 10.02.2025
Сандра Африка је свој приватни живот одувек држала далеко од очију јавности, али је добро позната њена веза Владимиром Волковим, са којим се неколико пута мирила и опет раскидала. Певачица је једном приликом открила непознате… »

Вести дана »