Povezane vesti
„Zatekla sam je golu, vrištala je, a njega sam zaključala u sobu“: Ovako je Sandra Afrika uhvatila Vladimira Volkova „na delu“…
Nova 10.02.2025
Sandra Afrika je gostujući u jednom podkastu ispričala nove, šokantne detalje iz noći kada je bivšeg dečka Vladimira Volkova uhvatila na delu tokom prevare, sve vreme jasno aludirajući da se radi o Nikolićevoj. Sandra Afrika je svoj privatni život oduvek… »
Sandra Afrika uhvatila dečka u prevari sa ivanom Nikolić: "Otvorila mi je vrata, bila je gola. Kad me je videla samo je ovo…
Blic 10.02.2025
Pevačica Sandra Afrika otkrila je šokantne detalje o svom bivšem dečku fudbaleru Vladimiru Volkovu, te se dotakla prevare koju je počinio navodno sa njenom koleginicom. - Ona mi nije bila drugarica, nego koleginica. Bile smo na “ćao, ćao”, nismo se… »
Afrika otkrila šokantne detalje prevare Volkova, pomenuta bivša Uraganka: "Ona je vrištala..."
Telegraf 10.02.2025
Preporučujemo. Sandra Afrika je svoj privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti. Ipak, bilo je poznato da je u vezi sa Vladimirom Volkovim sa kojim se često mirila i raskidala. Iako se činilo da je njihov odnos bio savršen, pevačica je jednom… »
Šokantni detalji afere Ivane Boom Nikolić i Volkova, skandal trese estradu: "Vrištala je i izašla skroz gola"
Mondo 10.02.2025
U više navrata se spekulisalo o kome se radi budući da je u prvi mah Sandra ostala nedorečena, ali je posle rešila da progovori o svemu i otkrije ime i prezime. Pevačica Sandra Afrika oduvek je svoj privatni život držala daleko od medija, ali njena… »
Sandra Afrika otkrila nove šok detalje švaleracije Volkova sa ivanom Boom: Ona je vrištala, a njega sam zaključala u sobu…
Kurir 10.02.2025
Sandra Afrika je svoj privatni život oduvek držala daleko od očiju javnosti, ali je dobro poznata njena veza Vladimirom Volkovim, sa kojim se nekoliko puta mirila i opet raskidala. Pevačica je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa, te… »
Vesti dana »
Potresi na tržištima energenata zbog zaoštrenog sukoba na Bliskom istoku
BBC News pre 37 minutajoš 53 povezane
Nagetsi poraženi na gostovanju kod Memfis grizlisa, Jokić upisao 29 poena (VIDEO)
RTV pre 26 minutajoš 26 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac (30) teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Beogradu
Serbian News Media pre 27 minutajoš 14 povezanih
PROMENLJIVO OBLAČNO I SVEŽE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 2 satajoš 13 povezanih