Povezane vesti
„Živu su me sahranjivali“: Mira Škorić nakon četiri operacije progovorila o borbi sa karcinomima i izdaji kolega
Nova 10.02.2025
Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Pevačica Mira Škorić je priznala da kada se razbolela je shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. „Desila se moja… »
"Živu su me sahranjivali" Mira Škorić pobedila opaku bolest - 4 puta se operisala, a kolege su je razočarale: Mislili su da se…
Kurir 10.02.2025
Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Pevačica je priznala da kada se razbolela je shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. - Desila se moja bolest i… »
"Živu su me sahranjivali": Pevačica pobedila opaku bolest - Četiri puta se operisala, a kolege su je razočarale: "Mislili su…
Blic 10.02.2025
Pevačica Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Mira Škorić rekla je da je, kada se razbolela, shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. - Desila se moja… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Blagojević: „Ne predajemo se i idemo u Škotsku da vratimo izgubljeno“
Danas pre 26 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana