Povezane vesti
„Živu su me sahranjivali“: Mira Škorić nakon četiri operacije progovorila o borbi sa karcinomima i izdaji kolega
Nova 10.02.2025
Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Pevačica Mira Škorić je priznala da kada se razbolela je shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. „Desila se moja… »
"Živu su me sahranjivali" Mira Škorić pobedila opaku bolest - 4 puta se operisala, a kolege su je razočarale: Mislili su da se…
Kurir 10.02.2025
Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Pevačica je priznala da kada se razbolela je shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. - Desila se moja bolest i… »
"Živu su me sahranjivali": Pevačica pobedila opaku bolest - Četiri puta se operisala, a kolege su je razočarale: "Mislili su…
Blic 10.02.2025
Pevačica Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Mira Škorić rekla je da je, kada se razbolela, shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. - Desila se moja… »
Vesti dana »
(Video) Raskrinkana prevara u Kuli, blokaderi lažirali napad Predsednik opštine Miljanić razobličio napadače: Na politiku nasilja građani će staviti tačku u nedelju!
Dnevnik pre 46 minutajoš 20 povezanih
Pentagon razmatra preusmeravanje raketa i municije sa Ukrajine za sukob u Iranu
NIN pre 11 minutajoš 75 povezanih
SNS prema zvaničnim podacima za kampanju na lokalnim izborima potrošio 7,1 miliona: Najviše novca "upumpano" u Aranđelovac i Kulu
Nova pre 46 minutajoš 22 povezane
Hrvatski sudija prijavljen policiji u Tuzli: Haos u ABA ligi, novinari tvrde da ih je opsovao usred meča
Mondo pre 41 minutajoš 37 povezanih