Повезане вести

Испливао снимак бруталног пребијања Зорана недељковића на Звездари! Овако га је комшија умлатио од батина, па сам себе…

Испливао снимак бруталног пребијања Зорана недељковића на Звездари! Овако га је комшија умлатио од батина, па сам себе…

Курир 10.02.2025
Зоран Недељковић (62) преминуо је у мају 2023. године од последица бруталног пребијања које се догодило месец дана раније у београдском насељу Звездара, када је дошао у обилазак куће коју је купио. Курир је сада дошао у посед… »
"Све се јасно види на камерама, пао је и није се померао!" Огласио се син насмрт претученог Зорана са Звездаре након што су…

"Све се јасно види на камерама, пао је и није се померао!" Огласио се син насмрт претученог Зорана са Звездаре након што су…

Курир 10.02.2025
На видео-снимку се јасно види како туче мог оца чак и док лежи непомично на земљи. Песничи сам себе, невероватно! Желео је да испадне да га је мој отац ударио. Овим речима је за Курир Немања Недељковић описао снимак на коме се… »
Освануо застрашујући снимак! После ових батина Зоран је умро! Нападач на крају удара сам себе, откривено зашто

Освануо застрашујући снимак! После ових батина Зоран је умро! Нападач на крају удара сам себе, откривено зашто

Телеграф 10.02.2025
Препоручујемо. Зоран Недељковић (62) преминуо је у мају 2023. године од последица бруталног пребијања које се догодило месец дана раније на Звездари. Он је тада отишао да види кућу коју је купио, а у дворишту га је претукао… »
Испливао видео снимак бруталног пребијања Зорана на Звездари! Песничи га, шутира, па сам себе удара у главу

Испливао видео снимак бруталног пребијања Зорана на Звездари! Песничи га, шутира, па сам себе удара у главу

Мондо 10.02.2025
Окривљени Никола Ш. након свађе удара жртву, а потом улази у двориште и сам себе шакама удара у пределу лица. Зоран Недељковић (62) преминуо је у мају 2023. године од последица бруталног пребијања које се догодило месец дана… »
ОТКРИВАМО Снимак бруталног пребијања Зорана Недељковића открива шта се догодио кобне вечери на Звездари, један детаљ руши…

ОТКРИВАМО Снимак бруталног пребијања Зорана Недељковића открива шта се догодио кобне вечери на Звездари, један детаљ руши…

Нова 10.02.2025
Зоран Недељковић претучен је 25. априла 2023. године на Звездари, након вербалне распаве са комшијом, а месец дана касније је у болници подлегао повредама. Пред Првим основним судом у Београду у току је суђење Николи Ш, а у… »

Вести дана »