Povezane vesti
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo": Naša pevačica je veliki hit posvetila sinu: "Preminuo je u 7. mesecu…
Blic 10.02.2025
Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od najtužnijih životnih priča ove pevačice, koja se poslednjih godina povukla sa scene. Javnosti je nepoznato da… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo" Mira Kosovka čuveni hit posvetila sinu - tragična priča emotivne balade…
Kurir 10.02.2025
Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od najtužnijih životnih priča ove pevačice, koja se poslednjih godina povukla sa scene. Javnosti je nepoznato da… »
Vesti dana »
Migrantska kriza u Seuti: 22 članice EU traže hitnu reakciju, Sančez kritikovao "sebičan stav" nekih država
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Ruske balističke rakete zasule Kijev: Broje se mrtvi, pogođena ambasada NATO države (foto)
Mondo pre 52 minutajoš 33 povezane
(Foto) Požar u Centru za reciklažu u Kraljevu pod kontrolom, reagovalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 23 povezane