Povezane vesti
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo": Naša pevačica je veliki hit posvetila sinu: "Preminuo je u 7. mesecu…
Blic 10.02.2025
Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od najtužnijih životnih priča ove pevačice, koja se poslednjih godina povukla sa scene. Javnosti je nepoznato da… »
"Otišla sam na ultrazvuk i saznala da mi je dete mrtvo" Mira Kosovka čuveni hit posvetila sinu - tragična priča emotivne balade…
Kurir 10.02.2025
Stihovi i spot za pesmu Mire Kosovke "Ti mirno spavaj" iz 1995. godine, koja je poslednjih meseci postala pravi hit na Tiktoku, kriju jednu od najtužnijih životnih priča ove pevačice, koja se poslednjih godina povukla sa scene. Javnosti je nepoznato da… »
Vesti dana »
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Ona je Nemanji Vidiću najveća podrška: Ana se retko pojavljuje u javnosti, rodila mu je troje dece, a malo ko zna da je završila težak fakultet
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Srbija doživela prvi poraz na Evropskom prvenstvu, predstoji polufinale
Danas pre 4 satijoš 2 povezane