Повезане вести
Трамп наредио ковници новца да престане да производи новчиће од једног цента
Глас Америке 10.02.2025
Председник Доналд Трамп каже да је наложио Секретаријату за финансије да престане да кује нове пеније, наводец́и као разлог све већу цену производње новчиц́а од једног цента. „Сједињене Државе су предуго ковале пеније који нас… »
Трамп обуставља производњу кованих центи – сувише кошта
Нова економија 10.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) затражио је синоћ од Министарства финансија да се обустави производња кованих центи, сматрајући да је то прескупо, и како би се смањила јавна потрошња. „Предуго су САД ковале новчиц́е и… »
Трамп затражио обуставу производње кованих центи, сматрајући да је то прескупо
Форбес 10.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп затражио је синоћ од Министарства финансија да се обустави производња кованих центи, сматрајући да је то прескупо, и како би се смањила јавна потрошња. „Предуго су САД ковале новчиће и то је… »
Трамп затражио обуставу производње кованих центи, сматрајући да је то прескупо
Радио сто плус 10.02.2025
“Предуго су САД ковале новчиц́е и то је расипање. Замолио сам министра финансија да престане са производњом нових центи”, написао је Трамп на својој друштвеној мрежи Трутх Социал. Милијардер Илон Маск (Елон Муск), који предводи… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 7 сатијош 1 повезана