Povezane vesti
Studentkinja medicine Dunja: Društvo težak pacijent, trenutno ga lečimo najboljim lekovima
N1 Info 10.02.2025
Studentkinja Medicinskog fakluteta u Beogradu Dunja ocenila je da je srpsko društvo trenutno jako težak pacijent, ali da ga studenti leče najboljim lekovima. Na pitanje N1 kako bi lekarskim rečnikom ocenila naše društvo, odgovara: „Ja bih rekla da je… »
Studentkinja medicine Dunja: Društvo težak pacijent, trenutno ga lečimo najboljim lekovima
Novi magazin 10.02.2025
Studentkinja Medicinskog fakluteta u Beogradu Dunja ocenila je da je srpsko društvo trenutno jako težak pacijent, ali da ga studenti leče najboljim lekovima. Na pitanje N1 kako bi lekarskim rečnikom ocenila naše društvo, odgovara: „Ja bih rekla da je… »
Vesti dana »
Evo gde će danas prolazno provejavati sneg, biće i vetrovito: Zahlađenje, temperatura u padu
Telegraf pre 16 minutajoš 4 povezane
Medvedev: "Zelenski će da se krije do kraja života, nakon napada na Putinovu rezidenciju"
Telegraf pre 4 satijoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Adelman u šoku posle povrede Jokića, samo je o tome pričao nakon meča: "To je užasno, sve što znam je..."
Telegraf pre 31 minutajoš 9 povezanih