Povezane vesti
Probudite se uz Euronews Jutro: Gošća novoizabrana dekanka FPN-a Maja Kovačević
Euronews 10.02.2025
O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima. U izdanju za… »
Dekanka FPN: Režim mora da razume da mora da razgovara – sa uvažavanjem
Novi magazin 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi da… »
Dekanka FPN: Predstavnici režima moraju da razumeju da će morati drugačije da se razgovara – sa uvažavanjem
N1 Info 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi da… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 39 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 37 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja": Srbija i Republika Srpska obeležavaju Dan sećanja na stradale i prognane
Euronews pre 17 minutajoš 22 povezane

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 19 povezanih

Vulkan koji je spavao 600 godina se upravo aktivirao nakon razornog zemljotresa, snimci su nestvarni FOTO VIDEO
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih