Povezane vesti
Probudite se uz Euronews Jutro: Gošća novoizabrana dekanka FPN-a Maja Kovačević
Euronews 10.02.2025
O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima. U izdanju za… »
Dekanka FPN: Režim mora da razume da mora da razgovara – sa uvažavanjem
Novi magazin 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi da… »
Dekanka FPN: Predstavnici režima moraju da razumeju da će morati drugačije da se razgovara – sa uvažavanjem
N1 Info 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi da… »
Vesti dana »
Brnabić: Broj poslanika opozicije na sednici pokazao koliko su ozbiljni u svojim namerama
Euronews pre 5 minutajoš 23 povezane
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 45 minutajoš 15 povezanih
Neka se pripreme ovi delovi Srbije: Evo gde se danas očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: „U novim ruskim napadima na više gradova poginulo 11 osoba“
Serbian News Media pre 1 satjoš 12 povezanih