Povezane vesti
Probudite se uz Euronews Jutro: Gošća novoizabrana dekanka FPN-a Maja Kovačević
Euronews 10.02.2025
O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima. U izdanju za… »
Dekanka FPN: Režim mora da razume da mora da razgovara – sa uvažavanjem
Novi magazin 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi… »
Dekanka FPN: Predstavnici režima moraju da razumeju da će morati drugačije da se razgovara – sa uvažavanjem
N1 Info 10.02.2025
"Ono što je važnije od činjenice da sam prva žena koja je izabrana za dekana našeg fakulteta, jeste da sam dobila veliku podršku kolega i koleginica - kako iz redova profesora, tako od strane studenata. To je važan i dobar signal da fakultet želi… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 51 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane