Повезане вести
Пробудите се уз Еуроневс Јутро: Гошћа новоизабрана деканка ФПН-а Маја Ковачевић
Еуроневс 10.02.2025
О бројним темама из света политике, економије, здравства, просвете, уметности и спорта и сутра ћемо говорити у емисији Еуроневс Јутро. Са вама је од седам сати Марија Шехић која ће са својим гостима разговарати о свим актуелним… »
Деканка ФПН: Режим мора да разуме да мора да разговара – са уважавањем
Нови магазин 10.02.2025
"Оно што је важније од чињенице да сам прва жена која је изабрана за декана нашег факултета, јесте да сам добила велику подршку колега и колегиница - како из редова професора, тако од стране студената. То је важан и добар сигнал… »
Деканка ФПН: Представници режима морају да разумеју да ће морати другачије да се разговара – са уважавањем
Н1 Инфо 10.02.2025
"Оно што је важније од чињенице да сам прва жена која је изабрана за декана нашег факултета, јесте да сам добила велику подршку колега и колегиница - како из редова професора, тако од стране студената. То је важан и добар сигнал… »
Вести дана »
Жена (68) погинула, двоје повређених у саобраћајној несрећи на ауто-путу Милош Велики
Морава инфо пре 3 сатајош 41 повезана
Претучен књижевник Владимир Арсенијевић у Београду, уочи комеморације у организацији НВО
Бета пре 14 сатијош 13 повезаних
Четворо кандидата одлучило да учествује у раду Савета медијског регулаторног тела у Србији
Слободна Европа пре 1 данјош 40 повезаних
Тензије између САД и Ирана: Трамп прети ракетама, Техеран спреман на одбрану
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане