Povezane vesti
Cvjetin Milivojević: Rezultat kosovskih izbora zapravo ništa ne menja
Radio 021 10.02.2025
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je da će albanska politička elita nastaviti da insistira na nezavisnosti i tvrdi da su Srbi nacionalna manjina na tom prostoru. On je kazao da na Kosovu "nema prave demokratije" i da Srbi tamo zapravo nemaju izbor… »
Cvijetin Milivojević: Rezultati kosovskih izbora ništa neće promeniti
Novi magazin 10.02.2025
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da rezultati parlamentarnih izbora na Kosovu neće ništa promeniti i da će albanska politička elita nastaviti da insistira na nezavisnosti i tvrdi da su Srbi nacionalna manjina na tom prostoru. On je kazao… »
Analiza rezultata kosovskih izbora Cvijetina Milivojevića
Danas 10.02.2025
Politikolog Cvijetin Milivojević ocenio je danas da rezultati parlamentarnih izbora na Kosovu neće ništa promeniti i da će albanska politička elita nastaviti da insistira na nezavisnosti i tvrdi da su Srbi nacionalna manjina na tom prostoru. On je kazao… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 1 minutjoš 59 povezanih

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 57 minutajoš 20 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 37 minutajoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 16 povezanih