Povezane vesti

Vučić: Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini; Očekujem probleme u vezi sa NIS-om

Vučić: Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini; Očekujem probleme u vezi sa NIS-om

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog… »
"Očekujem velike probleme oko NIS-a" Vučić: Neće biti dobrog i jednostavnog rešenja, rastrgnuti smo između automobila…

"Očekujem velike probleme oko NIS-a" Vučić: Neće biti dobrog i jednostavnog rešenja, rastrgnuti smo između automobila…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se tokom gostovanja u Nacionalnom dnevniku na sankcije NIS-u, istakavši da su i Amerika i Rusija "zapele za svoj interes". Kako je predsednik rekao, brine ga situacija oko NIS-a, te očekuje uskoro… »
"U decembru ili januaru prosečna plata: 1.000 evra ukoliko uspemo da počnemo da radimo" Vučić odgovarao na pitanja sa…

"U decembru ili januaru prosečna plata: 1.000 evra ukoliko uspemo da počnemo da radimo" Vučić odgovarao na pitanja sa…

Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio je snimak u kojem odgovara na komentare i pitanja građana. - Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan. Želim da razgovaram sa vama i hoću da čujem vaše mišljenje i stavove -… »
"Uvek sam za dijalog, razgovor je lekovit, važan i blagorodan" Vučić odgovarao na pitanja i komentare (video)

"Uvek sam za dijalog, razgovor je lekovit, važan i blagorodan" Vučić odgovarao na pitanja i komentare (video)

Kurir pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je snimak u kojem odgovara na komentare i pitanja građana. "Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan. Želim da razgovaram sa vama i hoću da čujem… »
"Očekujem probleme u vezi sa NIS-om" Vučić: Blokade nam razaraju ekonomiju

"Očekujem probleme u vezi sa NIS-om" Vučić: Blokade nam razaraju ekonomiju

Blic pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog blokada. -… »
Vučić o incidentu sa automobilom: Apsolutno se osećam bezbedno

Vučić o incidentu sa automobilom: Apsolutno se osećam bezbedno

Euronews pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom incidenta koji se dogodio kod Mokrina da se oseća apsolutno bezbedno i da su oni koji ga čuvaju vrhunski profesionalci. "To nisu ljudi koji obavljaju bilo kakve druge poslove, a kamoli sa… »
"To je njihov posao i tu je kraj priče": Vučić o incidentu na automobilu: Otkrio da li se oseća bezbedno (foto)

"To je njihov posao i tu je kraj priče": Vučić o incidentu na automobilu: Otkrio da li se oseća bezbedno (foto)

Blic pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom incidenta koji se dogodio kod Mokrina da se oseća apsolutno bezbedno i da su oni koji ga čuvaju vrhunski profesionalci. - To nisu ljudi koji obavljaju bilo kakve druge poslove, a kamoli sa… »
Vučić: Očekujem probleme u vezi sa NIS-om, blokade nam razaraju ekonomiju

Vučić: Očekujem probleme u vezi sa NIS-om, blokade nam razaraju ekonomiju

Vesti online pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog blokada. –… »
Vučić izjavio da 'očekuje velike probleme' u vezi sa Naftnom industrijom Srbije

Vučić izjavio da 'očekuje velike probleme' u vezi sa Naftnom industrijom Srbije

Slobodna Evropa pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 10. februara u Beogradu da očekuje "velike probleme" u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS), navodeći da nema dobrog i jednostavnog rešenja za tu kompaniju kojoj su Sjedinjene Američke Države (SAD)… »
Vučić: Očekujem velike probleme u vezi sa kompanijom NIS

Vučić: Očekujem velike probleme u vezi sa kompanijom NIS

Novi magazin pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da očekuje "velike probleme" u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS), navodeći da nema dobrog i jednostavnog rešenja za tu kompaniju kojoj su SAD uvele sankcije zbog većinskog… »
Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovit, važan i blagorodan

Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovit, važan i blagorodan

Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao na pitanja i… »
Vučić ponovo pozvao na dijalog

Vučić ponovo pozvao na dijalog

Danas pre 15 sati
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je video na Instagramu u kome ponovo poziva na dijalog, međutim ovoga puta to je bilo u formi pitanja i odgovora na ovoj društvenoj mreži. „Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan… »

RTS pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je putem Instagrama odgovarao na pitanja i komentare građana. "Veoma sam fokusiran i posvećen… »
Vučić pozvao na dijalog i najavio prosečne plate od 1.000 evra

Vučić pozvao na dijalog i najavio prosečne plate od 1.000 evra

Pravda pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu gde je odgovarao na pitanja i komentare građana. "Veoma… »
Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovot, važan i blagorodan

Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovot, važan i blagorodan

NIN pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao na pitanja i… »

Vesti online pre 18 sati

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao… »

Vesti dana »