Povezane vesti
"U decembru ili januaru prosečna plata: 1.000 evra ukoliko uspemo da počnemo da radimo" Vučić odgovarao na pitanja sa…
Blic 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio je snimak u kojem odgovara na komentare i pitanja građana. - Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan. Želim da razgovaram sa vama i hoću da čujem vaše mišljenje i stavove - navedeno je u… »
"Očekujem probleme u vezi sa NIS-om" Vučić: Blokade nam razaraju ekonomiju
Blic 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog blokada. -… »
Vučić: Na Sretenje Deklaracija o Vojvodini; Očekujem probleme u vezi sa NIS-om
RTV 10.02.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog… »
"Očekujem velike probleme oko NIS-a" Vučić: Neće biti dobrog i jednostavnog rešenja, rastrgnuti smo između automobila koji…
Kurir 10.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se tokom gostovanja u Nacionalnom dnevniku na sankcije NIS-u, istakavši da su i Amerika i Rusija "zapele za svoj interes". Kako je predsednik rekao, brine ga situacija oko NIS-a, te očekuje uskoro… »
"Uvek sam za dijalog, razgovor je lekovit, važan i blagorodan" Vučić odgovarao na pitanja i komentare (video)
Kurir 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Instagram profilu objavio je snimak u kojem odgovara na komentare i pitanja građana. "Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan. Želim da razgovaram sa vama i hoću da čujem vaše… »
Vučić: Očekujem probleme u vezi sa NIS-om, blokade nam razaraju ekonomiju
Vesti online 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da uskoro očekuje velike probleme u vezi sa NIS-om, pošto se stavovi SAD i Rusije, kako je rekao, sve više razilaze, kao i da je januar mesec bio najgori mesec za srpsku ekonomiju zbog blokada. –… »
"To je njihov posao i tu je kraj priče": Vučić o incidentu na automobilu: Otkrio da li se oseća bezbedno (foto)
Blic 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom incidenta koji se dogodio kod Mokrina da se oseća apsolutno bezbedno i da su oni koji ga čuvaju vrhunski profesionalci. - To nisu ljudi koji obavljaju bilo kakve druge poslove, a kamoli sa one… »
Vučić o incidentu sa automobilom: Apsolutno se osećam bezbedno
Euronews 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom incidenta koji se dogodio kod Mokrina da se oseća apsolutno bezbedno i da su oni koji ga čuvaju vrhunski profesionalci. "To nisu ljudi koji obavljaju bilo kakve druge poslove, a kamoli sa one… »
Vučić izjavio da 'očekuje velike probleme' u vezi sa Naftnom industrijom Srbije
Slobodna Evropa 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 10. februara u Beogradu da očekuje "velike probleme" u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS), navodeći da nema dobrog i jednostavnog rešenja za tu kompaniju kojoj su Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele… »
Vučić: Očekujem velike probleme u vezi sa kompanijom NIS
Novi magazin 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Beogradu da očekuje "velike probleme" u vezi sa Naftnom industrijom Srbije (NIS), navodeći da nema dobrog i jednostavnog rešenja za tu kompaniju kojoj su SAD uvele sankcije zbog većinskog ruskog… »
Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovit, važan i blagorodan
Euronews 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao na pitanja i… »
Vučić ponovo pozvao na dijalog
Danas 10.02.2025
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je video na Instagramu u kome ponovo poziva na dijalog, međutim ovoga puta to je bilo u formi pitanja i odgovora na ovoj društvenoj mreži. „Uvek sam za dijalog. Razgovor je lekovit, važan i blagorodan. Želim… »
Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovit, važan i blagorodan
RTS 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je putem Instagrama odgovarao na pitanja i komentare građana. "Veoma sam fokusiran i posvećen razgovoru… »
Vučić pozvao na dijalog i najavio prosečne plate od 1.000 evra
Pravda 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu gde je odgovarao na pitanja i komentare građana. "Veoma sam… »
Vučić: Uvek sam za dijalog, zato ga i nudim, razgovor je lekovot, važan i blagorodan
NIN 10.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao na pitanja i… »
Vesti online 10.02.2025
Telegraf 10.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je uvek za dijalog i da ga zato nudi i istakao da je razgovor lekovit, važan i blagorodan. Vučić je to rekao u video objavi na Instagram nalogu buducnostsrbijeav gde je odgovarao na… »
Vesti dana »
Platforma za legalizaciju pala prvog dana: Leskovac bez mogućnosti prijave nelegalnih objekata, a građani skeptični
Rešetka pre 25 minutajoš 28 povezanih
Ovi izazovi zahtevaju punu pažnju svih institucija! Oglasio se Vučić nakon sastanka sa timovima za energetsku stabilnost (foto)
Blic pre 26 minutajoš 37 povezanih
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Koji objekti će biti srušeni, koji postati državno vlasništvo, šta je potrebno od dokumenata i ko je oslobođen plaćanja - sve na jednom mestu
Alo pre 1 satjoš 50 povezanih
Tajland izvodi zračne napade na Kambodžu nakon sukoba na granici
Slobodna Evropa pre 31 minutajoš 35 povezanih