Повезане вести
"У децембру или јануару просечна плата: 1.000 евра уколико успемо да почнемо да радимо" Вучић одговарао на питања са…
Блиц 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић је објавио је снимак у којем одговара на коментаре и питања грађана. - Увек сам за дијалог. Разговор је лековит, важан и благородан. Желим да разговарам са вама и хоћу да чујем ваше мишљење и… »
"Очекујем проблеме у вези са НИС-ом" Вучић: Блокаде нам разарају економију
Блиц 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ускоро очекује велике проблеме у вези са НИС-ом, пошто се ставови САД и Русије, како је рекао, све више разилазе, као и да је јануар месец био најгори месец за српску… »
Вучић: На Сретење Декларација о Војводини; Очекујем проблеме у вези са НИС-ом
РТВ 10.02.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ускоро очекује велике проблеме у вези са НИС-ом, пошто се ставови САД и Русије, како је рекао, све више разилазе, као и да је јануар месец био најгори месец за… »
"Очекујем велике проблеме око НИС-а" Вучић: Неће бити доброг и једноставног решења, растргнути смо између аутомобила који…
Курир 10.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић осврнуо се током гостовања у Националном дневнику на санкције НИС-у, истакавши да су и Америка и Русија "запеле за свој интерес". Како је председник рекао, брине га ситуација око… »
"Увек сам за дијалог, разговор је лековит, важан и благородан" Вучић одговарао на питања и коментаре (видео)
Курир 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић на свом званичном Инстаграм профилу објавио је снимак у којем одговара на коментаре и питања грађана. "Увек сам за дијалог. Разговор је лековит, важан и благородан. Желим да разговарам са вама… »
Вучић: Очекујем проблеме у вези са НИС-ом, блокаде нам разарају економију
Вести онлине 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ускоро очекује велике проблеме у вези са НИС-ом, пошто се ставови САД и Русије, како је рекао, све више разилазе, као и да је јануар месец био најгори месец за српску… »
"То је њихов посао и ту је крај приче": Вучић о инциденту на аутомобилу: Открио да ли се осећа безбедно (фото)
Блиц 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас поводом инцидента који се догодио код Мокрина да се осећа апсолутно безбедно и да су они који га чувају врхунски професионалци. - То нису људи који обављају било какве друге… »
Вучић о инциденту са аутомобилом: Апсолутно се осећам безбедно
Еуроневс 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас поводом инцидента који се догодио код Мокрина да се осећа апсолутно безбедно и да су они који га чувају врхунски професионалци. "То нису људи који обављају било какве друге… »
Вучић изјавио да 'очекује велике проблеме' у вези са Нафтном индустријом Србије
Слободна Европа 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 10. фебруара у Београду да очекује "велике проблеме" у вези са Нафтном индустријом Србије (НИС), наводећи да нема доброг и једноставног решења за ту компанију којој су Сједињене… »
Вучић: Очекујем велике проблеме у вези са компанијом НИС
Нови магазин 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Београду да очекује "велике проблеме" у вези са Нафтном индустријом Србије (НИС), наводећи да нема доброг и једноставног решења за ту компанију којој су САД увеле санкције… »
Вучић: Увек сам за дијалог, зато га и нудим, разговор је лековит, важан и благородан
Еуроневс 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је увек за дијалог и да га зато нуди и истакао да је разговор лековит, важан и благородан. Вучић је то рекао у видео објави на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав где је… »
Вучић поново позвао на дијалог
Данас 10.02.2025
Александар Вучић, председник Србије, објавио је видео на Инстаграму у коме поново позива на дијалог, међутим овога пута то је било у форми питања и одговора на овој друштвеној мрежи. „Увек сам за дијалог. Разговор је лековит… »
Вучић: Увек сам за дијалог, зато га и нудим, разговор је лековит, важан и благородан
РТС 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да је увек за дијалог и да га зато нуди и истакао да је разговор лековит, важан и благородан. Вучић је путем Инстаграма одговарао на питања и коментаре грађана. "Веома сам фокусиран… »
Вучић позвао на дијалог и најавио просечне плате од 1.000 евра
Правда 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да је увек за дијалог и да га зато нуди и истакао да је разговор лековит, важан и благородан. Вучић је то рекао у видео објави на Инстаграм налогу где је одговарао на питања и… »
Вучић: Увек сам за дијалог, зато га и нудим, разговор је лековот, важан и благородан
НИН 10.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је увек за дијалог и да га зато нуди и истакао да је разговор лековит, важан и благородан. Вучић је то рекао у видео објави на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав где је… »
Вести онлине 10.02.2025
Телеграф 10.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је увек за дијалог и да га зато нуди и истакао да је разговор лековит, важан и благородан. Вучић је то рекао у видео објави на Инстаграм налогу… »
Вести дана »

Погођена рафинерија "Кириши" у Лењинградској области; Руси напали Дњепар
РТС пре 1 сатјош 11 повезаних

Трамп: Желим оздрављење америчке нације, али радикална левица то спречава
Спутник пре 46 минутајош 8 повезаних

(ВИДЕО) Оштећења на асфалту и гужве у саобраћају: Припреме за Војну параду увелико у току
Н1 Инфо пре 41 минутајош 1 повезана

"Лажни пријатељ": Франкфуртер алгемајне цајтунг о односу Вучића са Путином и Западом
Нови магазин пре 16 минутајош 2 повезане