Повезане вести
"Како неко може да буде тако: Глуп?!" Драма у Немачкој, за 2 недеље почиње бура која ће променити целу Европу: "Нисам ја…
Блиц 10.02.2025
Само две недеље пре избора у Немачкој, актуелни канцелар Олаф Шолц и лидер конзервативаца Фридрих Мерц сукобили су се током дебате око миграција, економије и начина на који Берлин треба да се постави према председнику Америке… »
"Колико глуп неко може да буде?" Бурна дебата Шолца и Мерца пред немачке изборе, помињали и Путина "Ја нисам тај који је…
Курир 10.02.2025
До превремених парламентарних избора у Немачкој остало је мало мање од две недеље, а увод у сам финиш трке донела је бурна телевизијска расправа одлазећег социјалдемократског канцелара Олафа Шолца и конзервативца Фридриха… »
Вести дана »

Скупштина Србије усвојила допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо
Радио 021 пре 1 сатјош 45 повезаних

"Има много трачева и спекулација": Песков се огласио о састанку Путина и Трампа: Председници воле да раде ефикасно!
Блиц пре 17 минутајош 77 повезаних

Нишки студенти траже помоћ од грађана око превоза како би отишли и вратили се са скупа из Новог Сада
Јужне вести пре 1 сатјош 25 повезаних

Дошао је на ново гробље да испрати бившег таста Био је у браку са генераловом ћерком Маријом, па оженио наследницу познате водитељке (видео)
Ало пре 18 минутајош 23 повезане

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 33 минутајош 20 повезаних