Povezane vesti
"Kako neko može da bude tako: Glup?!" Drama u Nemačkoj, za 2 nedelje počinje bura koja će promeniti celu Evropu: "Nisam ja…
Blic 10.02.2025
Samo dve nedelje pre izbora u Nemačkoj, aktuelni kancelar Olaf Šolc i lider konzervativaca Fridrih Merc sukobili su se tokom debate oko migracija, ekonomije i načina na koji Berlin treba da se postavi prema predsedniku Amerike Donaldu Trampu. - Koliko… »
"Koliko glup neko može da bude?" Burna debata Šolca i Merca pred nemačke izbore, pominjali i Putina "Ja nisam taj koji je…
Kurir 10.02.2025
Do prevremenih parlamentarnih izbora u Nemačkoj ostalo je malo manje od dve nedelje, a uvod u sam finiš trke donela je burna televizijska rasprava odlazećeg socijaldemokratskog kancelara Olafa Šolca i konzervativca Fridriha Merca, favorita u poslednjim… »
Vesti dana »
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 50 povezanih
Vlada Srbije do 2. jula produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih redivata
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane
Uhapšen policajac osumnjičen da je u Vranju udario pešaka a zatim se udaljio sa mesta nesreće
RTS pre 41 minutajoš 20 povezanih