Povezane vesti
"Kako neko može da bude tako: Glup?!" Drama u Nemačkoj, za 2 nedelje počinje bura koja će promeniti celu Evropu: "Nisam ja…
Blic 10.02.2025
Samo dve nedelje pre izbora u Nemačkoj, aktuelni kancelar Olaf Šolc i lider konzervativaca Fridrih Merc sukobili su se tokom debate oko migracija, ekonomije i načina na koji Berlin treba da se postavi prema predsedniku Amerike Donaldu Trampu. - Koliko… »
"Koliko glup neko može da bude?" Burna debata Šolca i Merca pred nemačke izbore, pominjali i Putina "Ja nisam taj koji je…
Kurir 10.02.2025
Do prevremenih parlamentarnih izbora u Nemačkoj ostalo je malo manje od dve nedelje, a uvod u sam finiš trke donela je burna televizijska rasprava odlazećeg socijaldemokratskog kancelara Olafa Šolca i konzervativca Fridriha Merca, favorita u poslednjim… »
Vesti dana »
(Video) Pucaju zidovi, beton pada, ljudi izbezumljeni! Masovno se šire snimci sa aerodroma u Venecueli usred zemljotresa: Putnici trče kroz ruševine i prašinu
Blic pre 22 minutajoš 46 povezanih
Najmanje 32 poginula u snažnim zemljotresima u Venecueli, strahuje se od većeg broja žrtava (FOTO)
N1 Info pre 8 minutajoš 26 povezanih
Polako dobijamo rasplet Mundijala: 13 selekcija već u nokaut fazi – Bosna i Južna Afrika među najvećim pričama turnira!
Hot sport pre 8 minutajoš 49 povezanih
Fudbaleri Brazila savladali Škotsku, Južna Afrika i Bosna i Hercegovina prošli dalje
RTV pre 2 satajoš 65 povezanih
Pljuskovi pa toplotni talas i 38 stepeni: Lekari savetuju kako se sačuvati od naglih promena vremena
Danas pre 58 minutajoš 16 povezanih