Povezane vesti

Gvardiola: Nemoguće je kontrolisati četvoricu neverovatnih igrača Reala

Gvardiola: Nemoguće je kontrolisati četvoricu neverovatnih igrača Reala

Sportski žurnal 10.02.2025
Mančester siti igra u utorak uveče od 21 čas na svom terenu protiv aktuelnog šampiona Evrope Real Madrida. Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je nemoguće kontrolisati četvoricu izuzetnih fudbalera Real Madrida, ali da ima poverenje u… »
Gvardiola pred Real: Znam za šta smo sposobni

Gvardiola pred Real: Znam za šta smo sposobni

Sportski žurnal 10.02.2025
„Ovaj tim ima nešto posebno i nadam se da će sutra to moći da pokaže”. Trener Mančester sitija Pep Gvardiola veruje u svoju ekipu pred utakmicu s Real Madridom, sutra od 21 čas u prvom meču plej-ofa za osminu finala Lige šampiona. - Tu smo gde… »
Gvardiola: Nemoguće je kontrolisati četvoricu neverovatnih fudbalera Reala

Gvardiola: Nemoguće je kontrolisati četvoricu neverovatnih fudbalera Reala

Politika 10.02.2025
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da je nemoguće kontrolisati četvoricu izuzetnih fudbalera Real Madrida, ali da ima poverenje u svoju ekipu da može dobro da odigra dvomeč plej-ofa u Ligi šampiona protiv aktuelnog šampiona… »
Pep dobio sjajne vesti pred Real Madrid

Pep dobio sjajne vesti pred Real Madrid

Sportske.net 10.02.2025
Mančester siti dočekuje Real Madrid u derbiju plej-ofa za osminu finala Lige šampiona, a Pep Gvardiola može da računa na gotovo sve svoje igrače. Za početak, novajlija Niko Gonzales nije doživeo nikakvu povredu na debiju protiv Lejton Orijenta i… »
"Mi to nismo zaslužili!" Gvardiola preplašen pred duel Real Madrid - Mančester siti

"Mi to nismo zaslužili!" Gvardiola preplašen pred duel Real Madrid - Mančester siti

Večernje novosti 10.02.2025
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je danas da veruje u svoju ekipu pred utakmicu protiv Real Madrida u Ligi šampiona. FOTO: Tanjug/AP Fudbaleri Mančester sitija dočekaće sutra od 21 čas Real u prvom meču plej-ofa za osminu… »
Gvardiola: Pokazaćemo svoju posebnost protiv Reala

Gvardiola: Pokazaćemo svoju posebnost protiv Reala

Sport klub 10.02.2025
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa posebna i da će to pokazati u utorak uveče u meču osmine finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Posle višegodišnje dominacije engleskim fudbalom Gvardioli nije nimalo lako ove… »

Vesti dana »