Povezane vesti
„Trebalo je da mi otvaraju lobanju“: Ljubomir Bandović od detinjstva ima ovaj zdravstveni problem
Nova 10.02.2025
Glumac Ljubomir Bandović svojevremeno je otkrio da je u detinjstvu imao ozbiljan zdravstveni problem. Naime, Bandović je imao problem sa uhom, koji je na prvi pogled delovao bezazleno, da bi se ispostavilo da mu je oštećen živac. „Imao sam pet godina kad… »
"Trebalo je da mi otvore lobanju iza uha": Ljuba Bandović od pete godine ima zdravstveni problem: "Rekao sam ocu i majki..."
Blic 10.02.2025
Glumac Ljubomir Bandović o svom privatnom životu retko govori, a jednom prilikom otvorio je dušu o svom detinjstvu i zdravstvenom problemu koji je imao u tom periodu. - Imao sam pet godina kad sam počeo ujutru da se budim sa zapušenim levim uhom. Tokom… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana