Повезане вести
"У секунди сам видела камермана како иде унатрашке, помислила сам да ће пасти" Брена се присетила тренутка када је на концерту…
Курир 10.02.2025
Лепа Брена у децембру је доживела незгоду на концерту у "Арени" у Загребу када је на њу пао камерман. Том приликом је сломила ногу због чега је исте ноћи оперисана. Певачица се опоравила и наставила са својим послом. Она је сада… »
„Пао је директно на моје ноге, осетила сам ужасан бол“: Лепа Брена први пут описала тренутак када се повредила на концерту
Нова 10.02.2025
Лепа Брена поломила је ногу на свом великом концерту у загребачкој Арени, када је сниматељ пао на њу док је она била испод бине у лифту. Лепа Брена сада је за медије описала овај тренутак, али и открила како је скупила… »
"Пао је на мене, осетила сам ужасан бол, зглоб је почео да отиче" Брена до детаља описала моменат када је сломила ногу
Вечерње новости 10.02.2025
ЛЕПА Брена сада је за медије описала овај тренутак, али и открила како је скупила последњи атом снаге да настави концерт као да се ништа није десило. Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес - Био је то део концерта када сам ја била испод… »
"Пао је на мене, осетила сам ужасан бол, зглоб је почео да отиче": Брена до детаља описала моменат кад је сломила ногу на…
Блиц 10.02.2025
Лепа Брена, поломила је ногу на свом великом концерту у загребачкој Арени, када је сниматељ пао на њу док је она била испод бине у лифту. Лепа Брена сада је за медије описала овај тренутак, али и открила како је скупила… »
Вести дана »

Гледајте УЖИВО Н1 Директно: Штрајк глађу студента, декани под притиском
Н1 Инфо пре 1 сатјош 65 повезаних

Ухапшени осумњичени за крађу алата и телевизора у вредности од пет милиона динара
Политика пре 4 сатијош 47 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 27 минутајош 21 повезана

Анализе показују да је Наваљни отрован у затвору, тврди његова удовица
Радио 021 пре 3 сатајош 18 повезаних