Povezane vesti
Kaje se! Dejana Stankovića Kralja znate iz emisije "Luda kuća", a on danas vodi drugačiji život: Evo šta sve kaže
Kurir 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju " Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
"Glumio sam da sam lud, a u stvari sam akademski građanin": Voditelj bio ultra popularan, pa se povukao iz javnosti: Na kraju…
Blic 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju "Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih

Nakon zemljotresa, Rusi strahuju od nove katastrofe! Najavljen užas
Alo pre 9 minutajoš 11 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih

Pogođena najveća nuklearka: U Evropi?! Širi se dim, čuju se eksplozije: Hitno se oglasila IAEA
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih