Povezane vesti
Kaje se! Dejana Stankovića Kralja znate iz emisije "Luda kuća", a on danas vodi drugačiji život: Evo šta sve kaže
Kurir 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju " Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
"Glumio sam da sam lud, a u stvari sam akademski građanin": Voditelj bio ultra popularan, pa se povukao iz javnosti: Na kraju…
Blic 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju "Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
Vesti dana »
Srbija i nelegalna gradnja: Kako podneti prijavu za legalizaciju po novom zakonu
Nova ekonomija pre 21 minutajoš 35 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Uživo Trampov izaslanik saopštio udarne vesti! Isporuka oružja Kijevu kritična, na istoku Ukrajine pakleno
Alo pre 1 minutjoš 43 povezane