Povezane vesti
Kaje se! Dejana Stankovića Kralja znate iz emisije "Luda kuća", a on danas vodi drugačiji život: Evo šta sve kaže
Kurir 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju " Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
"Glumio sam da sam lud, a u stvari sam akademski građanin": Voditelj bio ultra popularan, pa se povukao iz javnosti: Na kraju…
Blic 10.02.2025
Dejan Stanković zvani Kralj, vodio je svojevremeno popularnu emisiju "Luda kuća", a njegove izjave redovno su bila u žiži javnosti zbog načina na koji se izražavao. Na kraju je naime, odjednom nestao sa malih ekrana, te se povukao iz javnosti, da bi… »
Vesti dana »
"Odgovor Rusije biće ozbiljan" Nakon oštrih reči Vladimira Putina, oglasio se i Peskov
Večernje novosti pre 54 minutajoš 29 povezanih
Trampove carine učinile svoje Kina pretekla Amere, sad je glavni trgovinski partner Nemačke
Dnevnik pre 53 minutajoš 22 povezane
Od ovog dana stabilizacija vremena: Oglasio se RHMZ, poznato kakav vikend je pred nama
Telegraf pre 3 satajoš 30 povezanih