Повезане вести

"Само сте ми сломили руку" Врло узнемирујући снимак Чеде Јовановића, носи гипс, плаче и једва стоји на ногама

"Само сте ми сломили руку" Врло узнемирујући снимак Чеде Јовановића, носи гипс, плаче и једва стоји на ногама

Телеграф 10.02.2025
Препоручујемо. Чеда Јовановић огласио се на свом Инстаграм налогу са врло узнемирујућим снимком на којем је видно потресен, плаче, носи гипс и једва стоји на ногама. Чеда је путем друштвених мрежа истакао да је упркос повреди све… »
Претучен чедомир Јовановић: Огласио се на друштвеним мрежама - рука у гипсу! (видео)

Претучен чедомир Јовановић: Огласио се на друштвеним мрежама - рука у гипсу! (видео)

Правда 10.02.2025
Чедомир Јовановић, познати српски политичар, претучен је, како тврди, а објавио је кратак видео снимак који се шири друштвеним мрежама на којем се види да му је рука у гипсу. Он у овом видео снимку спомиње своју породицу и… »
"Само сте ми поломили руку" Шок издање Чедомира Јовановића: Политичар у гипсу плаче и помиње породицу (фото)

"Само сте ми поломили руку" Шок издање Чедомира Јовановића: Политичар у гипсу плаче и помиње породицу (фото)

Курир 10.02.2025
Политичар Чедомир Јовановић огласио се вечерас на свом Инстаграм профилу, где је поделио да му је данас поломљена рука. Како се претпоставља на основу снимка и његових изјава, он је нападнут, али тренутно нема званичних… »
"Само сте ми поломили руку": Чедомир Јовановић кроз сузе говори о породици, тврди да је нападнут (Видео)

"Само сте ми поломили руку": Чедомир Јовановић кроз сузе говори о породици, тврди да је нападнут (Видео)

Мондо 10.02.2025
Чедомир Јовановић тврди да је претучен. Са руком у гипсу се обратио путем друштвених мрежа. Познати политичар Чедомир Јовановић се вечерас огласио на свом "Инстаграм" профилу са снимком на ком се види да му је лева рука у гипсу… »

Вести дана »