Povezane vesti
Šta da radite kad raskrstite sa prijateljima
BBC News 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom… »
NIN 10.02.2025
Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od tada. Dugo… »
Radio 021 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom… »
Južne vesti 10.02.2025
Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo… »
Vesti dana »

Opozicija u Novom Sadu pozvala vlast pred narod: Rasprava sa gradonačelnikom na kraju sednice
Nova pre 46 minutajoš 79 povezanih

"Utvrđuje se da niko nije čuo, video i upotrebio": Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo o "zvučnom topu" na protestu u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

U Zemunsku bolnicu primljeno 56 pacijenata, lekari stavljali oznaku „P“ – pacijenti bili na protestu
Nova pre 3 satajoš 3 povezane

U jeku protesta Srbija se zadužila preko milijardu evra, a u planu još šest milijardi
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih

Studenti i građani Beograda odaju počast žrtvama požara u Severnoj Makedoniji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 7 povezanih