Povezane vesti
Šta da radite kad raskrstite sa prijateljima
BBC News 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom… »
Južne vesti 10.02.2025
Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od… »
Radio 021 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u… »
NIN 10.02.2025
Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od tada. Dugo sam žalila… »
Vesti dana »

Građani Novog Sada prefarbavaju ono što su aktivisti SNS bojili po fasadama
N1 Info pre 5 minutajoš 29 povezanih

RHMZ upozorava na visoke temperature u Srbiji do 17. avgusta – i do 40 stepeni
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 1 satjoš 13 povezanih

Droga pronađena u radnji za slatkiše u Obrenovcu, uhapšena osumnjičena
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih