Povezane vesti
Šta da radite kad raskrstite sa prijateljima
BBC News 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom… »
Južne vesti 10.02.2025
Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od… »
Radio 021 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u… »
NIN 10.02.2025
Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od tada. Dugo sam žalila… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana