Povezane vesti
Šta da radite kad raskrstite sa prijateljima
BBC News 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom… »
Južne vesti 10.02.2025
Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od… »
Radio 021 10.02.2025
Mogu li prijateljstva da traju večno i šta kada se prekinu? Javier Hirschfeld/ BBC Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u… »
NIN 10.02.2025
Prijateljstva su srž onoga ko smo – ali šta se desi kad se ona okončaju? U proleće 2019. godine, imala sam prvi raskid sa prijateljicom. Završilo se žučnom svađom, u suzama i velikom nezadovoljstvu, i nas dve više nismo pričale od tada. Dugo sam žalila… »
Vesti dana »
Pored carina, Tramp pominje i "druge alate" za Grenland, za Iran "ne zna" da li je vojna intervencija na stolu
N1 Info pre 32 minutajoš 33 povezane
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
N1 Info pre 8 satijoš 6 povezanih
TABELA - Partizan skočio za dva mesta, Zvezda ostala gde je i bila
Sportske.net pre 6 minutajoš 63 povezane