Povezane vesti
Kulačin: Napadač je pokušao da me udari, već dve godine me pljuje i vređa na ulici
Nova 10.02.2025
Napad se desio dok sam šetao glavnom ulicom u Šapcu oko 13 sati, a napadač je pokušao da me udari, kaže novinar Nenad Kulačin za N1 o starijem muškarcu koji ga je danas napao. Kulačin kaže da sa napadačem već dve godine ima problema, u smislu da ovaj… »
Kulačin: Napadač je pokušao da me udari, već dve godine me pljuje i vređa na ulici
N1 Info 10.02.2025
Napad se desio dok sam šetao glavnom ulicom u Šapcu oko 13 sati, a napadač je pokušao da me udari, kaže novinar Nenad Kulačin za N1 o starijem muškarcu koji ga je danas napao. Kulačin kaže da sa napadačem već dve godine ima problema, u smislu da ovaj… »
U Šapcu napadnut novinar i kolumnista Danasa Nenad Kulačin, muškarac pokušao da ga udari
Danas 10.02.2025
Nenad Kulačin, novinar, kolumnista Danasa i jedan od autora podkasta „Dobar, loš, zao“, napadnut je danas u Šapcu na ulici. Kako je pojasnio za Nova.rs, Kulačinu je na ulici prišao stariji muškarac, koji mu je najpre uputio uvrede. Kada mu je Kulačin… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 38 povezanih

Uživo Počinje okupacija; Stižu reakcije iz celog sveta: Hitno se zaustavite; Vojska ušla na teritoriju FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 38 povezanih

Samit Rusije i EU moguć ako Evropljani odustanu od podsticanja sukoba u Ukrajini
Politika pre 17 minutajoš 31 povezana

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 14 povezanih

Ročište pred izricanje presude Igoru Popoviću – predložena novčana kazna i zabrana ulaska na KiM, odluka u 14.00
RTS pre 32 minutajoš 9 povezanih