Povezane vesti

Manekenka otkazala venčanje noć pred svadbu! Ponizili celu njenu familiju, onda mesec dana trajala agonija, hteli su da je…

Manekenka otkazala venčanje noć pred svadbu! Ponizili celu njenu familiju, onda mesec dana trajala agonija, hteli su da je…

Kurir 11.02.2025
Manekenka Ivana Korab je rođena Beograđanka, ali je život i manekenski poziv koji je odabrala odveo u Ameriku gde je upoznala svog prvog muža, a posle toga joj se desilo i najveće razočarenje. „On je Šveđanin crnogorskog porekla koji je završio sebi… »
"Noć pre sam otkazala venčanje": Brak Ivane Korab trajao mesec dana, otac završio u bolnici, ona na tabletama

"Noć pre sam otkazala venčanje": Brak Ivane Korab trajao mesec dana, otac završio u bolnici, ona na tabletama

Mondo 11.02.2025
Manekenka Ivana Korab otvoreno je pričala o svom životu, kako o onim lepim tako i o onim lošim događajima, kao što je bio razvod. Ivana Korab je rođena Beograđanka, ali je život i manekenski poziv koji je odabrala odveo u Ameriku gde je upoznala svog… »
„Otkazala sam venčanje noć pred svadbu“: Ivana Korab se od prvog muža razvela posle mesec dana, a sada progovorila o agoniji…

„Otkazala sam venčanje noć pred svadbu“: Ivana Korab se od prvog muža razvela posle mesec dana, a sada progovorila o agoniji…

Nova 11.02.2025
Manekenka Ivana Korab je rođena Beograđanka ali je život i manekenski poziv koji je odabrala odveo u Ameriku gde je upoznala svog prvog muža, a posle toga joj se desilo i najveće razočarenje. „On je Šveđanin crnogorskog porekla koji je završio sebi… »
(Video): "Bila sam muškobanjasta, a onda sam se, da prostite, nafurala na ribu" Ivana Korab je roditeljima zadavala…

(Video): "Bila sam muškobanjasta, a onda sam se, da prostite, nafurala na ribu" Ivana Korab je roditeljima zadavala…

Blic 10.02.2025
Ove nedelje gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje na Blic televiziji ponedeljkom u 22 sata je žena koja je rano ušla u svet modelinga i koja je iako je rođena Beograđanka zbog svojih profesionalnih aktivnosti bila i na… »
(Video) "on je jako težak": Ivana Korab ne pokazuje supruga u javnosti, sa njima je prošla kroz veoma bolne trenutke: "Ja sam…

(Video) "on je jako težak": Ivana Korab ne pokazuje supruga u javnosti, sa njima je prošla kroz veoma bolne trenutke: "Ja sam…

Blic 10.02.2025
Manekenka Ivana Korab u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji ponedeljkom u 22 sata, bez zadrške priča o svom privatnom životu pa čak i o suprugu koji se ne eksponira u javnosti. Ivana Korab kaže da sa… »
(Video) "otkazala sam venčanje noć pre svadbe": Ivanu Korab su molili da to ne učini, poslušala je, ali brak je trajao samo…

(Video) "otkazala sam venčanje noć pre svadbe": Ivanu Korab su molili da to ne učini, poslušala je, ali brak je trajao samo…

Blic 10.02.2025
Manekenka Ivana Korab, gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj otvoreno priča o svom životu, kako o onim lepim tako i o onim lošim događajima kao što je bio razvod. Ivana Korab je rođena Beograđanka ali je život i manekenski… »

Vesti dana »