Povezane vesti

Zlata Petrović u lošem stanju: Rekla mi je da će umreti, ostarila je preko noći, tvrdi bivši muž

Zlata Petrović u lošem stanju: Rekla mi je da će umreti, ostarila je preko noći, tvrdi bivši muž

Svet & Skandal 11.02.2025
Izjava Hasana Dudića u vezi Zlate zabrinjavajuća je Pevačica Zlata Petrović teško podnosi sinovo učešće u rijalitiju Elita i sve ono kroz šta prolazi zbog Ene Čolić. A da se pevačica oseća sve lošije svedoči izjava Hasana Dudića koji je redovno s njom u… »
"Joooj, haso, ja ću umreti": Hasan Dudić tvrdi da je Zlata Petrović ostarila 10 godina zbog sina Jovana i njegove devojke u…

"Joooj, haso, ja ću umreti": Hasan Dudić tvrdi da je Zlata Petrović ostarila 10 godina zbog sina Jovana i njegove devojke u…

Blic 11.02.2025
Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić sada je… »
"Joj, haso, ja ću umreti" Hasan Dudić otkrio da je Zlata Petrović oronula zbog odnosa njenog sina Jovana sa Enom Čolić: Oni se…

"Joj, haso, ja ću umreti" Hasan Dudić otkrio da je Zlata Petrović oronula zbog odnosa njenog sina Jovana sa Enom Čolić: Oni se…

Kurir 11.02.2025
Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić sada je… »
"Imam srce kao bik, operisao sam krvne sudove": Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Peja otkrio: "Živ sam…

"Imam srce kao bik, operisao sam krvne sudove": Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Peja otkrio: "Živ sam…

Blic 11.02.2025
Folk pevačica Zlata Petrović nedavno se oglasila za domaće medije i tom prilikom osim što je komentarisala odnos svog sina, istakla je da se njen bivši muž, Zoran Pejić Peja, nikome ne javlja na telefon i da je operisao srce. Zorana Pejića, ekipa “Blica“… »
"Srce imam kao bik" Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Paja otkrio kako se oseća

"Srce imam kao bik" Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Paja otkrio kako se oseća

Kurir 11.02.2025
Folk pevačica Zlata Petrović nedavno se oglasila za domaće medije i tom prilikom osim što je komentarisala odnos svog sina, istakla je da se njen bivši muž Zoran Pejić Peja, nikome ne javlja na telefon i da je operisao srce. Zoran Pejić otkrio je kako se… »
(Video) "Jovan je odrastao pod staklenim zvonom": Zoran Pejić nikad oštrije o odnosu sina i Ene: "Nisu jedno za drugo, sa…

(Video) "Jovan je odrastao pod staklenim zvonom": Zoran Pejić nikad oštrije o odnosu sina i Ene: "Nisu jedno za drugo, sa…

Blic 10.02.2025
Odnos Ene Čolić i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira javnost, te tenzija između njih iz dana u dan raste pred kamerama rijalitija, a njih dvoje nedavno su se pomirili. Zoran Pejić, nakon duže pauze u medijima pred kamerama… »

Vesti dana »