Повезане вести

Злата Петровић у лошем стању: Рекла ми је да ће умрети, остарила је преко ноћи, тврди бивши муж

Злата Петровић у лошем стању: Рекла ми је да ће умрети, остарила је преко ноћи, тврди бивши муж

Свет & Скандал 11.02.2025
Изјава Хасана Дудића у вези Злате забрињавајућа је Певачица Злата Петровић тешко подноси синово учешће у ријалитију Елита и све оно кроз шта пролази због Ене Чолић. А да се певачица осећа све лошије сведочи изјава Хасана Дудића… »
"Јооој, хасо, ја ћу умрети": Хасан Дудић тврди да је Злата Петровић остарила 10 година због сина Јована и његове девојке у…

"Јооој, хасо, ја ћу умрети": Хасан Дудић тврди да је Злата Петровић остарила 10 година због сина Јована и његове девојке у…

Блиц 11.02.2025
Злата Петровић са Хасаном Дудићем има сина Микија, док са водитељем Зораном Пејићем Пејом има наследника Јована. Јован Пејић тренутно је главна тема у ријалитију "Задруга 8 Елита", а његова веза са Еном Чолић врло је… »
"Јој, хасо, ја ћу умрети" Хасан Дудић открио да је Злата Петровић оронула због односа њеног сина Јована са Еном Чолић: Они се…

"Јој, хасо, ја ћу умрети" Хасан Дудић открио да је Злата Петровић оронула због односа њеног сина Јована са Еном Чолић: Они се…

Курир 11.02.2025
Злата Петровић са Хасаном Дудићем има сина Микија, док са водитељем Зораном Пејићем Пејом има наследника Јована. Јован Пејић тренутно је главна тема у ријалитију "Задруга 8 Елита", а његова веза са Еном Чолић врло је… »
"Имам срце као бик, оперисао сам крвне судове": Истина о здравственом стању бившег мужа Злате Петровић, Пеја открио: "Жив сам…

"Имам срце као бик, оперисао сам крвне судове": Истина о здравственом стању бившег мужа Злате Петровић, Пеја открио: "Жив сам…

Блиц 11.02.2025
Фолк певачица Злата Петровић недавно се огласила за домаће медије и том приликом осим што је коментарисала однос свог сина, истакла је да се њен бивши муж, Зоран Пејић Пеја, никоме не јавља на телефон и да је оперисао срце… »
"Срце имам као бик" Истина о здравственом стању бившег мужа Злате Петровић, Паја открио како се осећа

"Срце имам као бик" Истина о здравственом стању бившег мужа Злате Петровић, Паја открио како се осећа

Курир 11.02.2025
Фолк певачица Злата Петровић недавно се огласила за домаће медије и том приликом осим што је коментарисала однос свог сина, истакла је да се њен бивши муж Зоран Пејић Пеја, никоме не јавља на телефон и да је оперисао срце… »
(Видео) "Јован је одрастао под стакленим звоном": Зоран Пејић никад оштрије о односу сина и Ене: "Нису једно за друго, са…

(Видео) "Јован је одрастао под стакленим звоном": Зоран Пејић никад оштрије о односу сина и Ене: "Нису једно за друго, са…

Блиц 10.02.2025
Однос Ене Чолић и сина Злате Петровић, Јована Пејића Пеје не престаје да интригира јавност, те тензија између њих из дана у дан расте пред камерама ријалитија, а њих двоје недавно су се помирили. Зоран Пејић, након дуже паузе у… »

Вести дана »