Povezane vesti

Zlata Petrović u lošem stanju: Rekla mi je da će umreti, ostarila je preko noći, tvrdi bivši muž

Zlata Petrović u lošem stanju: Rekla mi je da će umreti, ostarila je preko noći, tvrdi bivši muž

Svet & Skandal pre 2 sata
Izjava Hasana Dudića u vezi Zlate zabrinjavajuća je Pevačica Zlata Petrović teško podnosi sinovo učešće u rijalitiju Elita i sve ono kroz šta prolazi zbog Ene Čolić. A da se pevačica oseća sve lošije svedoči izjava Hasana Dudića koji je… »
"Joooj, haso, ja ću umreti": Hasan Dudić tvrdi da je Zlata Petrović ostarila 10 godina zbog sina Jovana i njegove devojke u…

"Joooj, haso, ja ću umreti": Hasan Dudić tvrdi da je Zlata Petrović ostarila 10 godina zbog sina Jovana i njegove devojke u…

Blic pre 5 sati
Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić sada… »
"Joj, haso, ja ću umreti" Hasan Dudić otkrio da je Zlata Petrović oronula zbog odnosa njenog sina Jovana sa Enom Čolić…

"Joj, haso, ja ću umreti" Hasan Dudić otkrio da je Zlata Petrović oronula zbog odnosa njenog sina Jovana sa Enom Čolić…

Kurir pre 4 sati
Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić sada… »
Peja se oglasio nakon izjave Zlate Petrović: Sve je izvučeno iz konteksta!

Peja se oglasio nakon izjave Zlate Petrović: Sve je izvučeno iz konteksta!

Svet plus pre 9 sati
Nakon što je Zlata Petrović izjavila da je zabrinuta za bivšeg supruga Zorana Pejića Peju, jer joj se nije javljao na telefon nakon operacije srca, oglasio se i poznati voditelj. Kako je istakao za Blic, pevačicine reči su izvučene iz konteksta i… »
"Imam srce kao bik, operisao sam krvne sudove": Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Peja otkrio: "Živ…

"Imam srce kao bik, operisao sam krvne sudove": Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Peja otkrio: "Živ…

Blic pre 10 sati
Folk pevačica Zlata Petrović nedavno se oglasila za domaće medije i tom prilikom osim što je komentarisala odnos svog sina, istakla je da se njen bivši muž, Zoran Pejić Peja, nikome ne javlja na telefon i da je operisao srce. Zorana Pejića, ekipa… »
"Srce imam kao bik" Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Paja otkrio kako se oseća

"Srce imam kao bik" Istina o zdravstvenom stanju bivšeg muža Zlate Petrović, Paja otkrio kako se oseća

Kurir pre 9 sati
Folk pevačica Zlata Petrović nedavno se oglasila za domaće medije i tom prilikom osim što je komentarisala odnos svog sina, istakla je da se njen bivši muž Zoran Pejić Peja, nikome ne javlja na telefon i da je operisao srce. Zoran Pejić otkrio je… »
(Video) "Jovan je odrastao pod staklenim zvonom": Zoran Pejić nikad oštrije o odnosu sina i Ene: "Nisu jedno za drugo, sa…

(Video) "Jovan je odrastao pod staklenim zvonom": Zoran Pejić nikad oštrije o odnosu sina i Ene: "Nisu jedno za drugo, sa…

Blic pre 22 sata
Odnos Ene Čolić i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira javnost, te tenzija između njih iz dana u dan raste pred kamerama rijalitija, a njih dvoje nedavno su se pomirili. Zoran Pejić, nakon duže pauze u medijima pred… »

Vesti dana »