Povezane vesti

Prelepa i prezgodna, a niko nikad ne bi rekao da ima ovoliko godina! Evo kada je rođena Sandra Afrika

Prelepa i prezgodna, a niko nikad ne bi rekao da ima ovoliko godina! Evo kada je rođena Sandra Afrika

Kurir 11.02.2025
Pevačica Sandra Afrikašokirala je priznanjem da je vozila pijana, a onda platila policajcu da umesto nje duva alko test, o čemu smo već pisali. A da li ste znali koliko ima godina? Sandra Afrika se javnosti se prvi put pojavila na Grandovoj sceni kada… »
Sandra Afrika šokirala priznanjem: Molila sam inspektora da duva umesto mene!

Sandra Afrika šokirala priznanjem: Molila sam inspektora da duva umesto mene!

Svet plus 11.02.2025
Pevačica Sandra Afrikam, otvoreno je ispričala anegdotu iz prošlosti koja je iznenadila mnoge. Naime, gostujući u u podkastu "Vostcast", priznaje da je jednom prilikom, nakon što je popila malo više, odlučila da se sama odveze kući, iako nije bila… »
"Bila sam mrtva pijana, platila sam policajcu da duva umesto mene": Sandra Afrika iznela šok detalje o mitu

"Bila sam mrtva pijana, platila sam policajcu da duva umesto mene": Sandra Afrika iznela šok detalje o mitu

Mondo 11.02.2025
Sandra Afrika šokirala priznanjem o mitu u podkastu "Vostcast". Pevačica Sandra Afrika šokirala je sve pričom o tome kako je uhvatila svoju koleginicu u stanu sa tadašnjim dečkom, Vladimirom Volkovim, a sada je ponovo sve ostavila bez teksta novim… »
"Platila sam policajcu da on duva u alko-test umesto mene, jer sam bila pijana" Skandalozno priznanje Sandre Afrike: "Vozila…

"Platila sam policajcu da on duva u alko-test umesto mene, jer sam bila pijana" Skandalozno priznanje Sandre Afrike: "Vozila…

Blic 11.02.2025
Pevačica Sandra Afrika šokirala je priznanjem da je vozila pijana, a onda platila policajcu da umesto nje duva alko test. - Jednom sam popila malo više i šta ću? Krenula sam kući jer sam bila svojim kolima i kao: "Ništa, odvešću se ja svojim… »
"Platila sam policajcu da Ne radim alko-test i da duva umesto mene jer sam bila mrtva pijana" Šokantno priznanje Sandre…

"Platila sam policajcu da Ne radim alko-test i da duva umesto mene jer sam bila mrtva pijana" Šokantno priznanje Sandre…

Kurir 11.02.2025
Sandra Afrika šokirala je sve nakon što je javno priznala da je podmitila saobraćajnog policajca, koji ju je zaustavio i zahtevao od nje da uradi alko-test, pošto je vozila pod dejstvom alhohola. - Jednom sam popila malo više i šta ću? Krenula sam… »

Vesti dana »