Povezane vesti

Lepa Brena o trudnoći Aleksandre Prijović: „Intuicija mi govori da je devojčica“

Lepa Brena o trudnoći Aleksandre Prijović: „Intuicija mi govori da je devojčica“

Nova pre 2 dana
Aleksandra Prijović je početkom godine otkrila da je u drugom stanju, te će se u narednom periodu posvetiti trudnoći i porodici. Za Živojinoviće je 2025. počela na najlepši mogući način, te se sada svi raduju prinovi koja bi trebala da dođe na… »
"Intuicija mi govori da će Prija roditi devojčicu, to bi bila najveća radost za mene!" Lepa Brena progovorila o porodici, a…

"Intuicija mi govori da će Prija roditi devojčicu, to bi bila najveća radost za mene!" Lepa Brena progovorila o porodici, a…

Kurir pre 2 dana
Lepa Brena boravila je pre nekoliko dana u Zagrebu, gde je najavila i šesti koncert u tamošnjoj areni u sklopu aktuelne turneje, koja je iznenada prekinuta pre dva meseca, kada je doživela nezgodu zbog koje je hitno operisana. Muzička zvezda je… »
Unuk ima svoje zahteve, a unuci se posebno radujem: Brena ne krije sreću zbog Aleksandrine trudnoće

Unuk ima svoje zahteve, a unuci se posebno radujem: Brena ne krije sreću zbog Aleksandrine trudnoće

Story pre 3 dana
Lepa Brena bila je gošća na "Extra FM" radiu gde je najavila i šesti koncert u Areni Zagreb. Pored koncerata i oporavka nakon povrede, Brena nije mogla, a da ne spomene trudnoću Aleksandre Prijović, koja je celoj porodici donela neizmernu radost… »
Brena javno otkrila pol Aleksandrine bebe: Jasno je kako će Prija reagovati posle ovoga

Brena javno otkrila pol Aleksandrine bebe: Jasno je kako će Prija reagovati posle ovoga

Svet & Skandal pre 3 dana
Kog pola je beba Aleksandre Prijović zanima sve Lepa Brena bila je gošća jednog podkasta u kome je govorila na brojne teme, a između ostalog i o novom članu koji uskoro stiže u njihovu porodicu. Poznato je da njen posinak Filip očekuje drugo dete… »
Lepa Brena o trudnoći Aleksandre Prijović: Otkrila kakav ima predosećaj!

Lepa Brena o trudnoći Aleksandre Prijović: Otkrila kakav ima predosećaj!

Svet plus pre 3 dana
Popularna pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović očekuju drugo dete! Par već ima sina Aleksandra, a sada im stiže još jedna prinova, što je njihovu porodicu ispunilo neizmernom srećom. Vestu o trudnoći s radošću su… »
"Imaćemo devojčicu": Lepa Brena progovorila o trudnoći Aleksandre Prijović i polu bebe: "Intuicija mi govori"

"Imaćemo devojčicu": Lepa Brena progovorila o trudnoći Aleksandre Prijović i polu bebe: "Intuicija mi govori"

Blic pre 3 dana
Lepa Brena je gostujući u jednom podkastu govorila o trudnoći Aleksandre Prijović, pa se dotakla i pola bebe. Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula informacija da je pevačica Aleksandra Prijović u blagoslovenom stanju. Vest o prinovi je pevačicu… »

Vesti dana »