Povezane vesti

Sa sekirom u ruci došao im pred kuću u Vršcu: Muškarac poznaniku lupao na vrata i pretio da će ih sve pobiti

Sa sekirom u ruci došao im pred kuću u Vršcu: Muškarac poznaniku lupao na vrata i pretio da će ih sve pobiti

Kurir pre 3 dana
VRŠAC - B.S. iz Uljme uhapšen je u Vršcu zbog sumnje da je pretio sekirom i ubistvom porodici poznanika. Naime, B.S. iz Uljme, uhapšen je u Vršcu zbog sumnje da je sa sekirom otišao kod čoveka Đ.N. i pretio mu ubistvom porodice. - Kako je naveo… »
Drama u Vršcu: Muškarac došao pred kuću poznanika sa sekirom: Lupao na vrata i pretio da će ih sve ubiti!

Drama u Vršcu: Muškarac došao pred kuću poznanika sa sekirom: Lupao na vrata i pretio da će ih sve ubiti!

Blic pre 3 dana
B.S. iz Uljme, uhapšen je u Vršcu zbog sumnje da je sa sekirom otišao kod čoveka Đ.N. i pretio mu ubistvom porodice. Naime, sumnja se da je B.S. 7.2.2025. godine otišao kod i Đ.N. i pretio da će ga ubiti. - Kako je naveo Đ. N. osumnjičeni je… »
„Bacio me na krevet i jednom rukom davio, a drugom čupao kosu“: Negovateljica iz Batočine tvrdi da je preživela torturu…

„Bacio me na krevet i jednom rukom davio, a drugom čupao kosu“: Negovateljica iz Batočine tvrdi da je preživela torturu…

Nova pre 3 dana
"Oni bi me ubili, da moj verenik nije čuo galamu i došao da mi pomogne", ovim rečima započela je svoju potresnu ispovest Tanja B, koja je inače radila kao negovateljica u kući kod D. M. (41) iz Batočine u kojoj je u petak, oko 15.30 sati, kako… »
Negovateljica iz Batočine tvrdi: Čovek koga sam čuvala i hranila 15 godina me pretukao sa svojim bratom, iščupano mi je…

Negovateljica iz Batočine tvrdi: Čovek koga sam čuvala i hranila 15 godina me pretukao sa svojim bratom, iščupano mi je…

Kurir pre 3 dana
"Oni bi me ubili, da moj verenik nije čuo galamu i došao da mi pomogne", ovim rečima započela je svoju potresnu ispovest za Kurir Tanja B., koja je inače radila kao negovateljica u kući kod D. M. (41) iz Batočine u kojoj je u petak, oko 15.30 sati… »
Detalji drame u Žarkovu: Muškarac s nožem pokušao nasilno da uđe kod bivše žene: Policija ga odmah uhapsila

Detalji drame u Žarkovu: Muškarac s nožem pokušao nasilno da uđe kod bivše žene: Policija ga odmah uhapsila

Blic pre 3 dana
Muškarac J.A. (30), uhapšen je pošto je pokušao, naoružan nožem, nasilno da uđe kod bivše supruge u Žarkovu. U međuvremenu nasrtao je nožem na građane, a dramu je okončala policija. Drama se odigrala juče oko 17 sati u Šavničkoj ulici u… »
"Oni bi me ubili da moj verenik da nije čuo galamu": Negovateljicu iz Batočine muškarac o kome je brinula i njegov brat…

"Oni bi me ubili da moj verenik da nije čuo galamu": Negovateljicu iz Batočine muškarac o kome je brinula i njegov brat…

Blic pre 3 dana
"Oni bi me ubili, da moj verenik nije čuo galamu i došao da mi pomogne", ovim rečima započela je svoju potresnu ispovest Tanja B, koja je inače radila kao negovateljica u kući kod D. M. (41) iz Batočine u kojoj je u petak, oko 15.30 sati, doživela… »

Vesti dana »