Повезане вести

Са секиром у руци дошао им пред кућу у Вршцу: Мушкарац познанику лупао на врата и претио да ће их све побити

Са секиром у руци дошао им пред кућу у Вршцу: Мушкарац познанику лупао на врата и претио да ће их све побити

Курир 11.02.2025
ВРШАЦ - Б.С. из Уљме ухапшен је у Вршцу због сумње да је претио секиром и убиством породици познаника. Наиме, Б.С. из Уљме, ухапшен је у Вршцу због сумње да је са секиром отишао код човека Ђ.Н. и претио му убиством породице… »
Драма у Вршцу: Мушкарац дошао пред кућу познаника са секиром: Лупао на врата и претио да ће их све убити!

Драма у Вршцу: Мушкарац дошао пред кућу познаника са секиром: Лупао на врата и претио да ће их све убити!

Блиц 11.02.2025
Б.С. из Уљме, ухапшен је у Вршцу због сумње да је са секиром отишао код човека Ђ.Н. и претио му убиством породице. Наиме, сумња се да је Б.С. 7.2.2025. године отишао код и Ђ.Н. и претио да ће га убити. - Како је навео Ђ. Н… »
„Бацио ме на кревет и једном руком давио, а другом чупао косу“: Неговатељица из Баточине тврди да је преживела тортуру од…

„Бацио ме на кревет и једном руком давио, а другом чупао косу“: Неговатељица из Баточине тврди да је преживела тортуру од…

Нова 11.02.2025
"Они би ме убили, да мој вереник није чуо галаму и дошао да ми помогне", овим речима започела је своју потресну исповест Тања Б, која је иначе радила као неговатељица у кући код Д. М. (41) из Баточине у којој је у петак, око… »
Неговатељица из Баточине тврди: Човек кога сам чувала и хранила 15 година ме претукао са својим братом, ишчупано ми је пола…

Неговатељица из Баточине тврди: Човек кога сам чувала и хранила 15 година ме претукао са својим братом, ишчупано ми је пола…

Курир 11.02.2025
"Они би ме убили, да мој вереник није чуо галаму и дошао да ми помогне", овим речима започела је своју потресну исповест за Курир Тања Б., која је иначе радила као неговатељица у кући код Д. М. (41) из Баточине у којој је у… »
Детаљи драме у Жаркову: Мушкарац с ножем покушао насилно да уђе код бивше жене: Полиција га одмах ухапсила

Детаљи драме у Жаркову: Мушкарац с ножем покушао насилно да уђе код бивше жене: Полиција га одмах ухапсила

Блиц 11.02.2025
Мушкарац Ј.А. (30), ухапшен је пошто је покушао, наоружан ножем, насилно да уђе код бивше супруге у Жаркову. У међувремену насртао је ножем на грађане, а драму је окончала полиција. Драма се одиграла јуче око 17 сати у Шавничкој… »
"Они би ме убили да мој вереник да није чуо галаму": Неговатељицу из Баточине мушкарац о коме је бринула и његов брат…

"Они би ме убили да мој вереник да није чуо галаму": Неговатељицу из Баточине мушкарац о коме је бринула и његов брат…

Блиц 11.02.2025
"Они би ме убили, да мој вереник није чуо галаму и дошао да ми помогне", овим речима започела је своју потресну исповест Тања Б, која је иначе радила као неговатељица у кући код Д. М. (41) из Баточине у којој је у петак, око… »

Вести дана »