Повезане вести
Хит Ане Бекуте се орио Лос анђелесом због Луке Дончића, певачица се огласила:"Ноћас сам добила овај снимак"
Блиц 11.02.2025
Због кошаркаша Луке Дончића у Лос Анђелесу се орио хит Ане Бекуте. Са разгласа у "Крипто-ком Арени" чуо се један од хитова наше легендарне певачице. У питању је песма "Имам један живот". Познато је да Лука Дончић воли српску… »
Песма Ане Бекуте се орила у Лос Анђелесу: "Од данас навијам за Дончића и Лејкерсе" ВИДЕО
Б92 11.02.2025
Мреже су се усијале након што се појавио снимак са тренинга Луке Дончића који је недавно прешао да игра за ЛА Лејкерсе. Наиме, Лука Дончић се за своју прву утакмицу у Лејкерсима припремао уз велики хит наше певачице Ане Бекуте… »
Ана Бекута се огласила након што се "Имам један живот" орило у дворани у Лос Анђелесу: Послала поруку Луки Дончићу
Мондо 11.02.2025
Цела дворана у Лос Анђелесу слушала је хит Ане Бекуте са разгласа по жељи Луке Донћића, а сада се тим поводом огласила и певачица. Након што се пронела вест да је цела дворана у Лос Анђелесу слушала хит Ане Бекуте са разгласа, и… »
"Ноћас сам добила, од САД навијам..." Огласила се Ана Бекута након што се због Дончића њена песма чула усред Лос Анђелеса…
Вечерње новости 11.02.2025
АНА Бекута се огласила након што се појавио снимак из Лос Анђелеса, где се пред меч ЛА Лејкерса Ареном ори њен хит "Имам један живот" и то због Луке Дончића. Фото: Принтскрин Јутјуб/Ана Бекута Све мреже преплављене су овим… »
Српски хит загрмео у дворани у Лос Анђелесу због Луке Дончића: Ево шта је слушао на загревању!
Телеграф 11.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Лејкерса победили су на свом терену Јуту резултатом 132:113, а за екипу из Лос Анђелеса дебитовао је Лука Дончић, који је за нешто више од 23 минута на терену забележио 14 поена, пет скокова и четири… »
Вести дана »
Песков: За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године
НИН пре 59 минутајош 24 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 1 сатјош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 19 минутајош 15 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 14 минутајош 16 повезаних