Povezane vesti

Hit Ane Bekute se orio Los anđelesom zbog Luke Dončića, pevačica se oglasila:"Noćas sam dobila ovaj snimak"

Hit Ane Bekute se orio Los anđelesom zbog Luke Dončića, pevačica se oglasila:"Noćas sam dobila ovaj snimak"

Blic pre 3 dana
Zbog košarkaša Luke Dončića u Los Anđelesu se orio hit Ane Bekute. Sa razglasa u "Kripto-kom Areni" čuo se jedan od hitova naše legendarne pevačice. U pitanju je pesma "Imam jedan život". Poznato je da Luka Dončić voli srpsku narodnu muziku i… »
Pesma Ane Bekute se orila u Los Anđelesu: "Od danas navijam za Dončića i Lejkerse" VIDEO

Pesma Ane Bekute se orila u Los Anđelesu: "Od danas navijam za Dončića i Lejkerse" VIDEO

B92 pre 2 dana
Mreže su se usijale nakon što se pojavio snimak sa treninga Luke Dončića koji je nedavno prešao da igra za LA Lejkerse. Naime, Luka Dončić se za svoju prvu utakmicu u Lejkersima pripremao uz veliki hit naše pevačice Ane Bekute, pesmu "Imam jedan… »
Ana Bekuta se oglasila nakon što se "Imam jedan život" orilo u dvorani u Los Anđelesu: Poslala poruku Luki Dončiću

Ana Bekuta se oglasila nakon što se "Imam jedan život" orilo u dvorani u Los Anđelesu: Poslala poruku Luki Dončiću

Mondo pre 3 dana
Cela dvorana u Los Anđelesu slušala je hit Ane Bekute sa razglasa po želji Luke Donćića, a sada se tim povodom oglasila i pevačica. Nakon što se pronela vest da je cela dvorana u Los Anđelesu slušala hit Ane Bekute sa razglasa, i to zahvaljujući… »
Srpski hit zagrmeo u dvorani u Los Anđelesu zbog Luke Dončića: Evo šta je slušao na zagrevanju!

Srpski hit zagrmeo u dvorani u Los Anđelesu zbog Luke Dončića: Evo šta je slušao na zagrevanju!

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Košarkaši Lejkersa pobedili su na svom terenu Jutu rezultatom 132:113, a za ekipu iz Los Anđelesa debitovao je Luka Dončić, koji je za nešto više od 23 minuta na terenu zabeležio 14 poena, pet skokova i četiri asistencije. Prvi… »
"Noćas sam dobila, od SAD navijam..." Oglasila se Ana Bekuta nakon što se zbog Dončića njena pesma čula usred Los…

"Noćas sam dobila, od SAD navijam..." Oglasila se Ana Bekuta nakon što se zbog Dončića njena pesma čula usred Los…

Večernje novosti pre 3 dana
ANA Bekuta se oglasila nakon što se pojavio snimak iz Los Anđelesa, gde se pred meč LA Lejkersa Arenom ori njen hit "Imam jedan život" i to zbog Luke Dončića. Foto: Printskrin Jutjub/Ana Bekuta Sve mreže preplavljene su ovim snimkom, a ona je sada… »

Vesti dana »