Povezane vesti

Zlata Petrović nije pročitala nijednu knjigu: Pevačica otvoreno priznala: "Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila…

Zlata Petrović nije pročitala nijednu knjigu: Pevačica otvoreno priznala: "Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila…

Kurir 11.02.2025
Zlata Petrović se sa 16 godina, odmah posle završene osnovne škole, udala za čoveka kojeg nije volela. - Udala sam se u 16 godini za čoveka koga nisam volela. Završila sam osmi razred, trebalo je da idem dalje na školovanje, međutim, to se nije dogodilo… »
Naša pevačica (62) nije pročitala nijednu knjigu u životu: "Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila neke fakultete"…

Naša pevačica (62) nije pročitala nijednu knjigu u životu: "Ne mislim da bih bila pametnija da sam završila neke fakultete"…

Blic 11.02.2025
Pevačica Zlata Petrović se sa 16 godina, odmah posle završene osnovne škole, udala za čoveka kojeg nije volela. - Udala sam se u 16 godini za čoveka koga nisam volela. Završila sam osmi razred, trebalo je da idem dalje na školovanje, međutim, to se nije… »

Vesti dana »