Povezane vesti
Tuga do neba! Umro Nikola iz Beograda za kog se Srbija molila: Njegova ćerkica (8) postala simbol hrabrosti
Blic 11.02.2025
Nikola Vučićević (45) iz Beograda bolovao je od teškog oblika raka, a nažalost sinoć je preminuo, objavila je njegova supruga Svetlana. "Volela bih jako da ti kažem šta ima novo, kao i uvek, da podelim sa tobom. Ali si ti to prvi saznao. Sinoć je… »
Preminuo Nikola čija je borba rasplaka Srbiju! Bolovao od najtežeg oblika raka, njegova ćerkica postala simbol hrabrosti…
Kurir 11.02.2025
Nikola Vučićević (45) iz Beograda bolovao je od teškog oblika raka, a nažalost sinoć je preminuo, objavila je njegova supruga Svetlana. - Volela bih jako da ti kažem šta ima novo, kao i uvek, da podelim sa tobom. Ali si ti to prvi saznao. Sinoć je… »
Umro Nikola iz Beograda posle jednog od najsmrtonosnijih kancera, ćerka neutešna: "Tata, ja te nisam otpisala"
Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Nikola Vučićević (45) iz Beograda koji je bolovao je od teškog oblika kancera, preminuo je sinoć. Vest o njegovoj smrti objavila je njegova supruga Svetlana. "Volela bih jako da ti kazem sta ima novo, kao i uvek... da podelim sa tobom. Ali… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja za zapošljavanje doseljenika loše po ceo sektor i investicionu klimu
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Izrael uzvratio udarac Iranu: Bivši ministar otkriva da su još u oktobru počele pripreme za ovaj napad
Nova pre 57 minutajoš 18 povezanih