Povezane vesti
Konaković pred smenom zbog narko-klana: Ministar spoljnih poslova BiH, za trenutnu krizu u zemlji optužio predsednika RS
Večernje novosti 11.02.2025
ELMEDIN Dino Konaković, ministar spoljnih poslova u Savetu ministar BiH je zaštitnik i politički pokrovitelj jednog od najvećih narko-klanova koji vode njegov drug Tito i imenjak Dino. Foto: Printskrin/Jutjub/Novosti/Ilustracija Ne znam da li je… »
Dodik: Konaković pokrovitelj narko klana kojeg vodi Tito, a nije maršal
Pravda 11.02.2025
Ne znam da li je Konaković obavestio komesare EU i evropske ministre da je SDA pokrenula postupak za njegovu smenu upravo zbog tih veza, rekao je Dodik. Najveća pretnja za bezbednost u Evropi pored terorizma je trgovina narkoticima, a "Dino Konaković je… »
Dodik: Smena Konakovića pokrenuta zbog veza sa narko-klanovima
Sputnik 11.02.2025
Najveća pretnja za bezbednost u Evropi pored terorizma je trgovina narkoticima, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da je Dino (Elmedin) Konaković zaštitnik i politički pokrovitelj jednog od najvećih narko kartela koji… »
Vesti dana »

Tramp: Si mi je obećao da Kina neće napasti Tajvan tokom mog mandata
Kurir pre 5 minutajoš 51 povezana

(Mape) preokret! Temperatura pada na 15 stepeni! Pljuskovi u Srbiji već danas, a sutra i zahlađenje i nova tura kiše i grmljavine
Blic pre 39 minutajoš 13 povezanih

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 8 satijoš 11 povezanih

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo
Mondo pre 34 minutajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih