Povezane vesti
Nervni slom uživo: Edi Rama eksplodirao tokom lajva na Instagramu, pa udario rukom o sto i sočno opsovao
Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Albanski premijer Edi Rama oštro je reagovao nakon što je njegov lajv na Instagramu prekinut, a nakon prelaska na Facebook izjavio je da ponekad ima ono što naziva "svojim izlivima besa kada stvari ne idu kako treba". "Takav sam ja… »
Nervni slom uživo: Edi Rama besno odgovarao na pitanja o ostavci i opsovao VIDEO
Nova 11.02.2025
Edi Rama, albanski premijer, besno je odgovarao na pitanja preko društvenih mreža, nakon što je uhapšen gradonačelnik irane, njegov bliski saradnik. Albanski premijer rekao je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku… »
Rama: Zaboravite moju ostavku
NIN 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi politički… »
"Ako moje srce ne kuca dovoljno brzo da me ujutru: Probudi..." Dramatično obraćanje Edija Rame: Samo ove 2 stvari mogu da me…
Blic 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama: Zaboravite moju ostavku, iz politike će me ukloniti samo srce ili narod
Euronews 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama nakon hapšenja gradonačelnika Tirane: Zaboravite na moju ostavku
Insajder 11.02.2025
Vesti dana »

Rhmz upozorava: Sutra se očekuje porast temeprature, tokom vikenda biće još toplije
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Neka nova zvezda: Šta to raduje "delije" posle pobede nad Lehom?
Večernje novosti pre 37 minutajoš 48 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 31 minutajoš 56 povezanih

Oglasio se Putin! Sledi istorijski sastanak sa Trampom: Otkrio je gde će se najverovatnije održati i da li će se sastati sa Zelenskim!
Kurir pre 16 minutajoš 45 povezanih