Povezane vesti
Nervni slom uživo: Edi Rama eksplodirao tokom lajva na Instagramu, pa udario rukom o sto i sočno opsovao
Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Albanski premijer Edi Rama oštro je reagovao nakon što je njegov lajv na Instagramu prekinut, a nakon prelaska na Facebook izjavio je da ponekad ima ono što naziva "svojim izlivima besa kada stvari ne idu kako treba". "Takav sam ja… »
Nervni slom uživo: Edi Rama besno odgovarao na pitanja o ostavci i opsovao VIDEO
Nova 11.02.2025
Edi Rama, albanski premijer, besno je odgovarao na pitanja preko društvenih mreža, nakon što je uhapšen gradonačelnik irane, njegov bliski saradnik. Albanski premijer rekao je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti… »
"Ako moje srce ne kuca dovoljno brzo da me ujutru: Probudi..." Dramatično obraćanje Edija Rame: Samo ove 2 stvari mogu da me…
Blic 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama: Zaboravite moju ostavku
NIN 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama: Zaboravite moju ostavku, iz politike će me ukloniti samo srce ili narod
Euronews 11.02.2025
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama nakon hapšenja gradonačelnika Tirane: Zaboravite na moju ostavku
Insajder 11.02.2025
Vesti dana »

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 22 povezane

Okupljanja studenata, aktivista i građana u više mesta u Srbiji: U Subotici "doček", u Beogradu protest ispred Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 8 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih