Povezane vesti

Nervni slom uživo: Edi Rama eksplodirao tokom lajva na Instagramu, pa udario rukom o sto i sočno opsovao

Nervni slom uživo: Edi Rama eksplodirao tokom lajva na Instagramu, pa udario rukom o sto i sočno opsovao

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Albanski premijer Edi Rama oštro je reagovao nakon što je njegov lajv na Instagramu prekinut, a nakon prelaska na Facebook izjavio je da ponekad ima ono što naziva "svojim izlivima besa kada stvari ne idu kako treba". "Takav sam ja… »
Nervni slom uživo: Edi Rama besno odgovarao na pitanja o ostavci i opsovao VIDEO

Nervni slom uživo: Edi Rama besno odgovarao na pitanja o ostavci i opsovao VIDEO

Nova pre 3 dana
Edi Rama, albanski premijer, besno je odgovarao na pitanja preko društvenih mreža, nakon što je uhapšen gradonačelnik irane, njegov bliski saradnik. Albanski premijer rekao je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti… »
"Ako moje srce ne kuca dovoljno brzo da me ujutru: Probudi..." Dramatično obraćanje Edija Rame: Samo ove 2 stvari mogu da me…

"Ako moje srce ne kuca dovoljno brzo da me ujutru: Probudi..." Dramatično obraćanje Edija Rame: Samo ove 2 stvari mogu da me…

Blic pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama: Zaboravite moju ostavku

Rama: Zaboravite moju ostavku

NIN pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama: Zaboravite moju ostavku, iz politike će me ukloniti samo srce ili narod

Rama: Zaboravite moju ostavku, iz politike će me ukloniti samo srce ili narod

Euronews pre 3 dana
Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da nakon hapšenja gradonačelnika Tirane Eriona Veljiaja neće podneti ostavku, kao i da ga iz politike mogu ukloniti samo srce ili narod. On je u video intervjuu na društvenim mrežama rekao da su njegovi… »
Rama nakon hapšenja gradonačelnika Tirane: Zaboravite na moju ostavku

Rama nakon hapšenja gradonačelnika Tirane: Zaboravite na moju ostavku

Insajder pre 3 dana

Vesti dana »