Повезане вести

Нервни слом уживо: Еди Рама експлодирао током лајва на Инстаграму, па ударио руком о сто и сочно опсовао

Нервни слом уживо: Еди Рама експлодирао током лајва на Инстаграму, па ударио руком о сто и сочно опсовао

Телеграф 11.02.2025
Препоручујемо. Албански премијер Еди Рама оштро је реаговао након што је његов лајв на Инстаграму прекинут, а након преласка на Фацебоок изјавио је да понекад има оно што назива "својим изливима беса када ствари не иду како… »
Нервни слом уживо: Еди Рама бесно одговарао на питања о оставци и опсовао ВИДЕО

Нервни слом уживо: Еди Рама бесно одговарао на питања о оставци и опсовао ВИДЕО

Нова 11.02.2025
Еди Рама, албански премијер, бесно је одговарао на питања преко друштвених мрежа, након што је ухапшен градоначелник иране, његов блиски сарадник. Албански премијер рекао је да након хапшења градоначелника Тиране Ериона… »
Рама: Заборавите моју оставку

Рама: Заборавите моју оставку

НИН 11.02.2025
Албански премијер Еди Рама изјавио је да након хапшења градоначелника Тиране Ериона Вељиаја неће поднети оставку, као и да га из политике могу уклонити само срце или народ. Он је у видео интервјуу на друштвеним мрежама рекао да… »
"Ако моје срце не куца довољно брзо да ме ујутру: Пробуди..." Драматично обраћање Едија Раме: Само ове 2 ствари могу да ме…

"Ако моје срце не куца довољно брзо да ме ујутру: Пробуди..." Драматично обраћање Едија Раме: Само ове 2 ствари могу да ме…

Блиц 11.02.2025
Албански премијер Еди Рама изјавио је данас да након хапшења градоначелника Тиране Ериона Вељиаја неће поднети оставку, као и да га из политике могу уклонити само срце или народ. Он је у видео интервјуу на друштвеним мрежама… »
Рама: Заборавите моју оставку, из политике ће ме уклонити само срце или народ

Рама: Заборавите моју оставку, из политике ће ме уклонити само срце или народ

Еуроневс 11.02.2025
Албански премијер Еди Рама изјавио је данас да након хапшења градоначелника Тиране Ериона Вељиаја неће поднети оставку, као и да га из политике могу уклонити само срце или народ. Он је у видео интервјуу на друштвеним мрежама… »
Рама након хапшења градоначелника Тиране: Заборавите на моју оставку

Рама након хапшења градоначелника Тиране: Заборавите на моју оставку

Инсајдер 11.02.2025

Вести дана »