Povezane vesti
Nakon Karleuše i Kanjeu Vestu deaktiviran nalog na društvenoj mreži: Reper veličao Hitlera i pisao da je nacista
Mondo 11.02.2025
I Kanjeu Vestu je deaktiviran nalog na društvenoj mreži zbog antisemitskih ispada. Pevačici Jeleni Karleuši je juče ugašen Instagram nalog na kojem je imala skoro 2,5 miliona pratilaca. Ona se ovim povodom još nije oglašavala, pa nije poznato da li je… »
Nakon Karleuše i Kanjeu Vestu deaktiviran nalog na društvenoj mreži zbog antisemitskih ispada: „Ja sam nacista. Volim Hitlera…
Nova 11.02.2025
Nalog Kanjea Vesta na platformi X je deaktiviran nakon što su njegove antisemitske izjave izazvale oštre osude javnosti. Vest je tokom vikenda objavio niz kontroverznih i uvredljivih komentara, uključujući izjavu: "Ja sam nacista. Volim Hitlera. Šta… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
„Imamo mi više problema“: Blagojević frustriran zbog jedne stvari koja se ponavlja Partizanu!
Hot sport pre 36 minutajoš 48 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 11 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 31 povezana
Nešto očigledno ne štima: Kecmanović opet stao kad je bilo najvažnije!
Hot sport pre 3 satajoš 16 povezanih