Povezane vesti
Nismo svi isti! Arno Gujon kaže da su i njega savetovali da konkuriše u USAID i otkriva zašto je on to odbio
Kurir 11.02.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon objavio je video poruku u kojoj objašnjava problematiku dosadašnjeg funkcionisanja USAID, uz opasku da nismo svi isti. "Kada sam ja osnovao svoju humanitarnu organizaciju, savetovali su mi… »
Gujon objavio zašto nije prihvatio subvencije od USAID
Euronews 11.02.2025
Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon izjavio je danas da kada je osnovao svoju humanitarnu organizaciju je dobio savet da konkuriše u USAID i da će dobiti "ogroman novac" ali da je odlučio da to ne čini. "Kada sam ja osnovao… »
Vesti dana »

Nastava u popodnevnoj smeni odvijaće se normalno nakon uzbune u 26 škola Moravičkog okruga
Morava info pre 51 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 38 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 56 povezanih

Zatvorene bolnice, opsadno stanje u Mančesteru! Muškarac autom naleteo na ljude, izbo ih u sinagogi, sumnja se da je imao bombu: Starmer se hitno vraća u Britaniju (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 23 povezane

Vučić o studentu zarobljenom na brodu za Gazu: Država će pomoći svima, imamo posla s neodgovornim ljudima
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih