Повезане вести
"Рекла сам им да спусте ролетне у кући": Миа Борисављевић гола снимала спот, родитељи остали у шоку кад су га видели
Мондо 11.02.2025
Певачица Миа Борисављевић о споту у којем је била обнажена. Певачица Миа Борисављевић је пре 17 година снимила спот који је изазвао шок реакције у јавности - у питању је спот за песму "Како да не" у којем изгледа да је скроз… »
"Рекла сам им да спусте ролетне у кући": Миа Борисављевић била гола у споту, па обавестила родитеље: "Били су забезекнути"
Блиц 11.02.2025
Миа Борисављевић 2008. године снимила песму "Како да не", у чијем споту је била потпуно гола. Миа Борисављевић је недавно говорила о овом споту, те открила реакцију њених родитеља: - Спот тако треба да изгледа - гола жена… »
„Стварно сам била гола на аутопуту – није било ни пудера ни латекса“: Миа Борисављевић после много година открила зашто се…
Нова 11.02.2025
Певачиа Миа Борисављевић је на почетку своје каријере, 2008. године снимила песму "Како да не", коју прати и атрактиван спот у ком се појављује потпуно нага - прво се шета у хотелу, тренирала у теретани, а затим своје тело… »
Вести дана »

"Полиција се тог дана бавила спасавањем људи": Дачић о паду надстрешнице у Новом Саду: "Тужилаштво наложило склањање шута, ватрогасци и спасиоци не воде истрагу"
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

(Фото) "ушао у кривину са 120 на сат, није могао да исправи аутобус": Стручњаци о језивој саобраћајки код Сремске Митровице: Једна ствар је могла да спречи трагедију
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Зеленски: Трамп мора да изврши још вец́и притисак на Путина него што је извршио на Хамас
Данас пре 7 сатијош 3 повезане

Ујутро мраз, током дана сунчано и знатно топлије: Температура до 20 степени
Телеграф пре 46 минутајош 4 повезане

Рок за подношење пријава прихода фриленсера за трећи квартал до 30. Октобра: У супротном се подлеже обавези плаћања камате
Курир пре 3 минутајош 1 повезана