Povezane vesti

"Rekla sam im da spuste roletne u kući": Mia Borisavljević gola snimala spot, roditelji ostali u šoku kad su ga videli

"Rekla sam im da spuste roletne u kući": Mia Borisavljević gola snimala spot, roditelji ostali u šoku kad su ga videli

Mondo 11.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević o spotu u kojem je bila obnažena. Pevačica Mia Borisavljević je pre 17 godina snimila spot koji je izazvao šok reakcije u javnosti - u pitanju je spot za pesmu "Kako da ne" u kojem izgleda da je skroz gola. Nedavno je govorila… »
"Rekla sam im da spuste roletne u kući": Mia Borisavljević bila gola u spotu, pa obavestila roditelje: "Bili su zabezeknuti"

"Rekla sam im da spuste roletne u kući": Mia Borisavljević bila gola u spotu, pa obavestila roditelje: "Bili su zabezeknuti"

Blic 11.02.2025
Mia Borisavljević 2008. godine snimila pesmu "Kako da ne", u čijem spotu je bila potpuno gola. Mia Borisavljević je nedavno govorila o ovom spotu, te otkrila reakciju njenih roditelja: - Spot tako treba da izgleda - gola žena šetala autoputem i kaže… »
„Stvarno sam bila gola na autoputu – nije bilo ni pudera ni lateksa“: Mia Borisavljević posle mnogo godina otkrila zašto se…

„Stvarno sam bila gola na autoputu – nije bilo ni pudera ni lateksa“: Mia Borisavljević posle mnogo godina otkrila zašto se…

Nova 11.02.2025
Pevačia Mia Borisavljević je na početku svoje karijere, 2008. godine snimila pesmu "Kako da ne", koju prati i atraktivan spot u kom se pojavljuje potpuno naga - prvo se šeta u hotelu, trenirala u teretani, a zatim svoje telo pokazuje i na autoputu. Spot… »

Vesti dana »