Povezane vesti
"Ja sam novi vozač Mercedesa": Kimi ne želi da bude kao Hamiton
Večernje novosti 11.02.2025
Vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli govorio je o poređenju sa Luisom Hamiltonom koga je nasledio u čuvenoj ekipi Formule 1. FOTO: AP/Tanjug/AP Photo/Luca Bruno Zamenik Luisa Hamiltona u Mercedesu, Andrea Kimi Antoneli, odbacio je poređenja sa… »
Kimi o poređenju sa Hamiltonom: "Ja sam novi vozač Mercedesa"
B92 11.02.2025
Mladi vozač Mercedesa Andrea Kimi Antoneli govorio je o poređenju sa Luisom Hamiltonom koga je nasledio u čuvenoj ekipi Formule 1. Zamenik Luisa Hamiltona u Mercedesu, Andrea Kimi Antoneli, odbacio je poređenja sa sedmostrukim svetskim šampionom uoči… »
Vesti dana »
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 2 satajoš 23 povezane
Prajd u Beogradu: Završena šetnja, organizovani i muzički program u parku Manjež
Euronews pre 3 satajoš 38 povezanih
Uređivački kolegijum TV Nova o odluci da se ukine emisija „24 minuta“: „Kesić i njegov tim su integralni deo programa, tražimo preispitivanje odluke“
Nedeljnik pre 1 danjoš 30 povezanih
Putin počeo razgovore sa Vitkofom i Kušnerom u Kremlju: Prenesite Trampu najbolje želje i reči zahvalnosti
Večernje novosti pre 5 satijoš 27 povezanih
Avion se srušio pred gledaocima: Poginula dva iskusna grčka pilota: "Počeo je da gubi visinu pre pada" (foto, video)
Blic pre 1 danjoš 23 povezane