Povezane vesti
"Palimo se na Tompsona, a on uzima lovu": Vedrana Rudan osula paljbu i po rukometašima, pitala gde plaćaju porez
Mondo 11.02.2025
Književnica Vedrana Rudan napisala blog o pesmi koja je proglašena za "himnu rukometaša" Književnica Vedrana Rudan, koja vodi najtežu bitku, napisala je kolumnu sa naslovom "Pjesma o zemlji koje više nema" u kojoj se dotakla aktuelne teme u Hrvatskoj -… »
Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonu: "Kakvi smo mi Hrvatice i Hrvati, na šta se palimo?"
B92 11.02.2025
Spisateljica Vedrana Rudan napisala je kolumnu o pesmi muzičara Marka Perkovića Tompsona za koju se spekulisalo da će biti izvedena na inaguraciji predsednika Milanovića. Kolumnu pod nazivom "Pjesma o zemlji koje više nema - Djevojka u zagrljaju… »
„Čujete li kako ovo zvuči?“: Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonovoj pesmi za koju se priča da će se čuti i na inauguraciji…
Nova 11.02.2025
Vedrana Rudan napisala je kolumnu sa naslovom "Pjesma o zemlji koje više nema" u kojoj je pisala o pesmi pevača Marka Perkovića Tompsona, koja je trenutno u Hrvatskoj veoma popularna. Kolumnu prenosimo u celosti i u originalu: Uvijek me ispočetka… »
Vesti dana »
Trener Splita nezadovoljan posle katastrofe od Partizana: Ovo je neprihvatljivo...
Kurir pre 13 minutajoš 40 povezanih
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 1 satjoš 24 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 56 povezanih
Uživo zatvorena biračka mesta na KiM Objavljeni prvi preliminarni rezultati, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici (foto/video)
Kurir pre 23 minutajoš 61 povezana