Povezane vesti

"Palimo se na Tompsona, a on uzima lovu": Vedrana Rudan osula paljbu i po rukometašima, pitala gde plaćaju porez

"Palimo se na Tompsona, a on uzima lovu": Vedrana Rudan osula paljbu i po rukometašima, pitala gde plaćaju porez

Mondo pre 7 dana
Književnica Vedrana Rudan napisala blog o pesmi koja je proglašena za "himnu rukometaša" Književnica Vedrana Rudan, koja vodi najtežu bitku, napisala je kolumnu sa naslovom "Pjesma o zemlji koje više nema" u kojoj se dotakla aktuelne teme u… »
Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonu: "Kakvi smo mi Hrvatice i Hrvati, na šta se palimo?"

Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonu: "Kakvi smo mi Hrvatice i Hrvati, na šta se palimo?"

B92 pre 7 dana
Spisateljica Vedrana Rudan napisala je kolumnu o pesmi muzičara Marka Perkovića Tompsona za koju se spekulisalo da će biti izvedena na inaguraciji predsednika Milanovića. Kolumnu pod nazivom "Pjesma o zemlji koje više nema - Djevojka u zagrljaju… »
„Čujete li kako ovo zvuči?“: Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonovoj pesmi za koju se priča da će se čuti i na…

„Čujete li kako ovo zvuči?“: Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonovoj pesmi za koju se priča da će se čuti i na…

Nova pre 7 dana
Vedrana Rudan napisala je kolumnu sa naslovom "Pjesma o zemlji koje više nema" u kojoj je pisala o pesmi pevača Marka Perkovića Tompsona, koja je trenutno u Hrvatskoj veoma popularna. Kolumnu prenosimo u celosti i u originalu: Uvijek me ispočetka… »

Vesti dana »