Povezane vesti
"Nisam igrao tenis, ali...": Evo šta Rafael Nadal radi u slobodno vreme
Večernje novosti 11.02.2025
Bivši španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. FOTO: Tanjug/AP - Nisam uzeo reket od novembra. Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti - rekao je Nadal. Španski… »
Nadal: Nisam uzeo reket u ruke otkako sam se povukao u novembru
Politika 11.02.2025
MADRID - Bivši španski teniser Rafael Nadal danas je izjavio da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. „Nisam uzeo reket (od novembra). Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti”, rekao je Nadal. Španski… »
Nadal: Nisam uzeo reket u ruke otkako sam se povukao u novembru
Vesti online 11.02.2025
Bivši španski teniser Rafael Nadal danas je izjavio da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. – Nisam uzeo reket (od novembra). Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti – rekao je Nadal. Španski… »
Vesti dana »

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima na istoku
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 27 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane