Povezane vesti
"Nisam igrao tenis, ali...": Evo šta Rafael Nadal radi u slobodno vreme
Večernje novosti 11.02.2025
Bivši španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. FOTO: Tanjug/AP - Nisam uzeo reket od novembra. Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti - rekao je Nadal. Španski… »
Nadal: Nisam uzeo reket u ruke otkako sam se povukao u novembru
Politika 11.02.2025
MADRID - Bivši španski teniser Rafael Nadal danas je izjavio da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. „Nisam uzeo reket (od novembra). Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti”, rekao je Nadal. Španski… »
Nadal: Nisam uzeo reket u ruke otkako sam se povukao u novembru
Vesti online 11.02.2025
Bivši španski teniser Rafael Nadal danas je izjavio da nije uzeo reket u ruke otkako se povukao iz sporta prošlog novembra. – Nisam uzeo reket (od novembra). Potrebno mi je malo slobodnog vremena, ali ću ga opet pokupiti – rekao je Nadal. Španski… »
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 24 satajoš 44 povezane
Aleksić: Ko je zataškao ubistva navijača Velibora Dunjića i pevačice Jelene Marjanović
Vreme pre 3 satajoš 37 povezanih
Milan Tomić stao pred novinare posle poraza Zvezde: "Nemam šta da zamerim igračima..."
Telegraf pre 24 satajoš 57 povezanih
Čačak dobio tehničku vodu; iz Robnih rezervi flaširana voda Moravičkom okrugu, vojska obezbedila još cisterni
RTS pre 24 satajoš 55 povezanih