Povezane vesti
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
BBC News pre 4 dana
Pisac koji je decenijama pod fatvom iranskih vlasti, zadobio je brojne povrede tokom napada, zbog čega ne vidi na desno oko i paralizovana mu je ruka. Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi", kazao je slavni pisac Salmon Ruždi… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Radio 021 pre 4 dana
Pisac koji je decenijama pod fatvom iranskih vlasti, zadobio je brojne povrede tokom napada, zbog čega ne vidi na desno oko i paralizovana mu je ruka. REUTERS/Fabrizio Bensch/File Photo Salman Ruždi je tokom napada zadobio brojne teške povrede i… »
"Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
NIN pre 4 dana
Mislio sam da ću umreti dok sam "ležao na bini u lokvi krvi", kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku u suđenja za napad koji je preživeo 22. avgusta 2022. u američkoj saveznoj državi Njujork. Američko-britanski pisac… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Južne vesti pre 4 dana
REUTERS/Fabrizio Bensch/File Photo Salman Ruždi je tokom napada zadobio brojne teške povrede i izgubio vid na desno oko Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi“, kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku… »
"Vrištao sam od bola": Pisac Salman Ruždi svedočio protiv čoveka opuženog da ga je izbo nožem: "Zapanjile su me njegove…
Blic pre 4 dana
Proslavljeni pisac Salman Ruždi svedočio je danas protiv Hadija Matara koji je optužen da ga je izbo nožem u avgustu 2022. godine. Govoreći jasnim glasom, Ruždi je opisao kako je sedeo u stolici na bini, suočen sa sagovornikom Henrijem Risom i… »
Pisac Salman Ruždi svedočio na suđenju muškarcu koji ga je napao i trajno mu oštetio oko
RTS pre 4 dana
Pisac i esejista Salman Ruždi svedočio je protiv svog napadača, optuženog za pokušaj ubistva tokom razgovora održanog 2022. godine u američkoj državi Njujorku. Tokom svedočenja Ruždi je pokazao poroti svoje povređeno desno oko. Hadi Matar (26)… »
Pisac Salman Ruždi svedočio na suđenju svom napadaču - pokazao poroti povređeno desno oko
Euronews pre 4 dana
Pisac i esejista Salman Ruždi danas je svedočio protiv svog napadača, optuženog za pokušaj ubistva tokom razgovora održanog 2022. godine u ruralnom mestu u američkoj državi Njujorku. Tokom svedočenja Ruždi je pokazao poroti svoje povređeno… »
Salman Ruždi svedočio protiv čoveka optuženog da ga je ranio nožem
NIN pre 4 dana
Proslavljeni pisac Salman Ruždi svedočio je protiv Hadija Matara koji je optužen da ga je izbo nožem u avgustu 2022. godine. Matar koji je optužen za pokušaj ubistva, izjasnio se da nije kriv. Ruždi je u napadu oslepljen na jedno oko i mesecima se… »
Novi magazin pre 4 dana
Proslavljeni pisac Salman Ruždi svedočio je danas protiv Hadija Matara koji je optužen da ga je izbo nožem u avgustu 2022. godine. Matar koji je optužen za pokušaj ubistva, izjasnio se da nije kriv. Ruždi je u napadu oslepljen na jedno oko i… »
Nova pre 4 dana
Proslavljeni pisac Salman Ruždi svedočio je danas protiv Hadija Matara koji je optužen da ga je izbo nožem u avgustu 2022. godine. Matar koji je optužen za pokušaj ubistva, izjasnio se da nije kriv. Ruždi je u napadu oslepljen na jedno oko i… »
N1 Info pre 4 dana
Ruždi posle dve godine licem u lice sa napadačem: Počelo suđenje optuženom za pokušaj ubistva slavnog pisca
Blic pre 4 dana
Salman Ruždi, autor "Satanskih stihova", pojaviće se na sudu, u procesu koji je počeo juče, protiv Hadija Matara koji je pokušao da ga ubije u avgustu 2022. godine. Matar (27), optužen je za pokušaj ubistva Ruždija tokom predavanja na severu… »
Vesti dana »
![Partizanov direktor Zoran Savić vikao posle finala Kupa Koraća: Pobesneo i prišao zapisničkom stolu](https://nstatic.net/262/38994262cjwnvn.jpg)
Partizanov direktor Zoran Savić vikao posle finala Kupa Koraća: Pobesneo i prišao zapisničkom stolu
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih
!["Kukanje i plakanje pre utakmice, opet će skretati pažnju sa ovoga": Nedović rekao samo jedno posle derbija](https://nstatic.net/294/38994294zuioek.jpg)
"Kukanje i plakanje pre utakmice, opet će skretati pažnju sa ovoga": Nedović rekao samo jedno posle derbija
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih
![Kaja Kalas za danas sazvala sastanak ministara spoljnih poslova EU o SAD i Ukrajini: Otkrila i šta će biti tema susreta](https://nstatic.net/479/38994479ruwxgz.jpg)
Kaja Kalas za danas sazvala sastanak ministara spoljnih poslova EU o SAD i Ukrajini: Otkrila i šta će biti tema susreta
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana