Povezane vesti

Od 18. godine boluje od epilepsije: Božo Vrećo otkrio detalje borbe, evo kada je imao prvi veliki napad

Od 18. godine boluje od epilepsije: Božo Vrećo otkrio detalje borbe, evo kada je imao prvi veliki napad

Mondo 11.02.2025
Božo Vrećo, pevač sevdalinki, o problemu s kojim se bori od 18. godine. Pevač Božo Vrećo je interpretator i autor sevdalinki. Rođen je 18. oktobra 1983. godine u Foči. Odrastao je sa majkom i dve starije sestre, dok mu je otac preminuo kada je… »
Božo Vrećo od 18. godine boluje od epilepsije: „Moja pesma me je regenerisala“

Božo Vrećo od 18. godine boluje od epilepsije: „Moja pesma me je regenerisala“

Nova 11.02.2025
Poznati bosansko-hercegovački pevač sevdalinki sa samo 18. godina saznao je da boluje od epilepsije, a spas je pronašao u muzici. Božo Vrećo rođen je u Foči, a odrastao u Sarajevu. Više puta je govorio o tome da mu je detinjstvo bilo teško, kako… »
Popularni pevač od 18.: Godine boluje od epilepsije Otkrio detalje borbe: "Božanska ljubav me je osnažila"

Popularni pevač od 18.: Godine boluje od epilepsije Otkrio detalje borbe: "Božanska ljubav me je osnažila"

Blic 11.02.2025
Pevač Božo Vrećo svojim glasom ne ostavlja nikog ravnodušnim, a o njegovom privatinom životu ne zna se mnogo. Vrećo je interpretator i autor sevdalinki. Rođen je 18. oktobra 1983. godine u Foči. Živi i radi u Sarajevu.Odrastao je sa majkom i dve… »
Pevač od 18. Godine boluje od epilepsije: Moj lek je u posvećenosti Bogu! Božo Vrećo otkrio šta ga je osnažilo

Pevač od 18. Godine boluje od epilepsije: Moj lek je u posvećenosti Bogu! Božo Vrećo otkrio šta ga je osnažilo

Kurir 11.02.2025
Pevač Božo Vrećo svojim glasom ne ostavlja nikog ravnodušnim, a o njegovom privatinom životu ne zna se mnogo. Vrećo je interpretator i autor sevdalinki. Rođen je 18. oktobra 1983. godine u Foči. Živi i radi u Sarajevu.Odrastao je sa majkom i dve… »

Vesti dana »