Povezane vesti
Svuda pođi, na Banovo brdo dođi, Slavoljub Srnić ponovo u Čukaričkom!
Sportske.net 11.02.2025
Fudbaler Slavoljub Srnić ponovo će nositi dres Čukaričkog, objavio je klub sa Banovog brda. Srnić se posle deset godina vratio u Čukarički gde je stekao punu afirmaciju posle boravka u Al Dafri, članu druge lige Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vezista je… »
"Vratio sam se kući": Srnić opet na mestu uspeha
Večernje novosti 11.02.2025
Srpski fudbaler Slavoljub Srnić posle 10 godina vratio se u Čukarički, objavio je klub sa Banovog brda. FOTO: FK Crvena zvezda Strelac istorijskog gola za trijumf u finalu Kupa 2015. godine protiv Partizana vraća se nakon sjajnih godina u matičnoj… »
Poznati fudbaler se vratio u Čukarički: Sa Zvezdom osvojio sve, bio je miljenik „delija“
Nova 11.02.2025
Slavoljub Srnić, poznati fudbaler, vratio se u Čukarički i potpisao je za srpski klub nakon kratke epizode u Emiratima. Srnić će po drugi put obući dres Čukaričkog nakon što je od 2012. do 2015. godine branio boje Brđana. U prvom mandatu u Čukaričkom… »
Srnić se posle 10 godina vratio u Čukarički
Sportski žurnal 11.02.2025
“Došao sam da izborimo Evropu, to je moj cilj”. Slavoljub Srnić posle 10 godina vratio se u Čukarički, objavio je klub sa Banovog brda. Strelac istorijskog gola za trijumf u finalu Kupa 2015. godine protiv Partizana vraća se nakon sjajnih godina u… »
Vratio se: Slavoljub Srnić ponovo u srpskom fudbalu!
Hot sport 11.02.2025
U smiraj zimskog prelaznog roka Čukarički je dobio veliko pojačanje, u klub sa Banovog brda vratio se Slavoljub Srnić. Momak koji je za belo-crne igrao u periodu od 2012. do 2015. godine dres Čukaričkog nosio je 112 puta, postigao je 23 gola, upisao i 16… »
Slavoljub Srnić se posle 10 godina vratio na mesto prvih uspeha
Danas 11.02.2025
Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić vraća se u Srbiju. Igraće za klub u kojem je „stvorio ime“ – Čukarički. Posle deset godina Srnić će opet biti na Banovom brdu, odakle je prešao je 2015. u Crvenu zvezdu i napravio lepu karijeru na… »
Slavoljub Srnić se vratio u Čukarički: Ovo je moja kuća!
Sport klub 11.02.2025
U smiraj zimskog prelaznog roka Čukarički je dobio veliko pojačanje, u klub sa Banovog brda vratio se Slavoljub Srnić. Momak koji je za belo-crne igrao u periodu od 2012. do 2015. godine dres Čukaričkog nosio je 112 puta, postigao je 23 gola, upisao i 16… »
Vratio se Slavoljub Srnić
B92 11.02.2025
Čukarički je u smiraj prelaznog roka dobio veliko pojačanje. U klub sa Banovog brda se vratio Slavoljub Srnić, koji je za Čukarički nastupao u periodu od 2012. do 2015 i za to vreme je upisao 112. utakmica na kojima je postigao 23 gola. "Baš sam računao… »
Srnić se posle 10 godina vratio u Čukarički
Sport klub 11.02.2025
Slavoljub Srnić je novi igrač Čukaričkog. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde vratio se na Banovo brdo i biće pojačanje za tim trenera Marka Savića Posle deset godina Srnić je opet u Čukaričkom, prešao je 2015. u Crvenu zvezdu i napravio lepu karijeru na… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 4 satijoš 25 povezanih

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
N1 Info pre 6 satijoš 21 povezana

Rusija tvrdi da je u poslednja 24 časa Ukrajina izgubila skoro 1.400 vojnika na frontu
Beta pre 1 satjoš 131 povezana

Blagojević: Želimo da produžimo maksimalan učinak, Napredak uvek neugodan protivnik
Sportski žurnal pre 1 satjoš 25 povezanih