Povezane vesti
"Kupila sam diplomu, To mi je sredio moćan čovek": Starleta u emisiji šokirala priznanjem: Njena izjava kod mnogih izazvala bes…
Blic 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi je objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona… »
Starleta priznala da je kupila fakultetsku diplomu! To sam uradila uz pomoć kuma! Ovoj izjavom razbesnela je narod: Znam da…
Kurir 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona je… »
Vesti dana »
RHMZ najavljuje dramatičan obrt: Živa skače na 36 stepeni, a od ovog dana se sve menja
Mondo pre 45 minutajoš 26 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje bukti, preti velikom šumskom kompleksu
Beta pre 20 minutajoš 18 povezanih
Težak udarac za Merca i vladu: Velika pobeda desničarske Alternative za Nemačku na istoku zemlje
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Od danas otvorene prijave za 6.000 dinara: Evo ko treba da se prijavi i do kada
IndeksOnline pre 9 minutajoš 49 povezanih
Poseta američkih izaslanika puna simbolike, ali suštinske razlike između Rusije i Ukrajine ostaju
BBC News pre 45 minutajoš 15 povezanih