Povezane vesti
"Kupila sam diplomu, To mi je sredio moćan čovek": Starleta u emisiji šokirala priznanjem: Njena izjava kod mnogih izazvala bes…
Blic 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi je objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona… »
Starleta priznala da je kupila fakultetsku diplomu! To sam uradila uz pomoć kuma! Ovoj izjavom razbesnela je narod: Znam da…
Kurir 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona je… »
Vesti dana »
Mediji: NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara; Nema potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 14 minutajoš 61 povezana
Ove države su već dočekale 2026. godinu: Priređeni spektakularni vatrometi, impresivni prizori na nebu (video)
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Izmenjeno radno vreme za novogodišnje i božićne praznike: Evo šta je zatvoreno, ali i gde su dežurstva
B92 pre 54 minutajoš 23 povezane
Optužnica protiv šest nekadašnjih pripadnika VRS zbog ratnog zločina na području Ključa
N1 Info pre 6 satijoš 24 povezane