Povezane vesti

"Kupila sam diplomu, To mi je sredio moćan čovek": Starleta u emisiji šokirala priznanjem: Njena izjava kod mnogih izazvala bes…

"Kupila sam diplomu, To mi je sredio moćan čovek": Starleta u emisiji šokirala priznanjem: Njena izjava kod mnogih izazvala bes…

Blic 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi je objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona… »
Starleta priznala da je kupila fakultetsku diplomu! To sam uradila uz pomoć kuma! Ovoj izjavom razbesnela je narod: Znam da…

Starleta priznala da je kupila fakultetsku diplomu! To sam uradila uz pomoć kuma! Ovoj izjavom razbesnela je narod: Znam da…

Kurir 11.02.2025
Starleta Nada Đukić Blondi ispričala je jednom prilikom da je kupila diplomu, a sve je počelo tako što joj je kum rekao da je mnogo pametna. On je Nadi objasnio da ona brzo kuca na računaru, te je po tada shvatila da se u tome ogleda nečija pamet. Ona je… »

Vesti dana »