Повезане вести

Анчелоти после Ситија: Мала предност, а ми срећни

Анчелоти после Ситија: Мала предност, а ми срећни

Спортски журнал 12.02.2025
„Сад морамо добро да се припремимо за реванш, али ова победа нам даје много самопоуздања”. Тренер Реала Карло Анчелоти је изјавио да мадридски клуб мора добро да се припреми за реванш с Манчестер ситијем, преносе шпански медији… »
Гвардиола: Нисмо стабилни, ја не могу да нађем решење

Гвардиола: Нисмо стабилни, ја не могу да нађем решење

Спорт клуб 12.02.2025
Честитао је Пеп Гвардиола победу Реал Мадриду, оценио да се његовом тиму пречесто дешавају такви порази какав је био овај. Али, то свакако није био најважнији део његове изјаве после меча Ситија и Реала. „Немам проблем са тим… »
Гвардиола: Нисмо довољно стабилни да издржимо притисак

Гвардиола: Нисмо довољно стабилни да издржимо притисак

Спортски журнал 12.02.2025
Реал славио у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона. Тренер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је његова екипа грешила у утакмици против Реал Мадрида у плеј-офу Лиге шампиона и да није довољно стабилна да издржи… »
"Гвардиол је играчина - каква партија Хрвата" ВИДЕО

"Гвардиол је играчина - каква партија Хрвата" ВИДЕО

Б92 12.02.2025
Иако је Манчестер сити изгубио од Реала 3:2 на свом терену у првом мечу плеј-офа Лиге шампиона, шпанска "Марка" је за играча утакмице изабрала Јошка Гвардиола. Гвардиол је у 19. минуту наместио гол Ерлинга Халанда за прво од два… »
Гвардиола: „Преузимам кривицу, иако није само до мене“

Гвардиола: „Преузимам кривицу, иако није само до мене“

Данас 12.02.2025
Фудбалери Манчестер ситија су поражени са 3:2 на свом терену од Реала из Мадрида у првој утакмици баража за осмину финала Лиге шампиона иако су само неколико минута пре краја сусрета водили 2:1. После меча тренер Манчестер ситија… »
Пеп: "Преузимам кривицу, иако није само до мене" ; Карло: "Највећа грешка коју можете да направите је да помислите да сте већ…

Пеп: "Преузимам кривицу, иако није само до мене" ; Карло: "Највећа грешка коју можете да направите је да помислите да сте већ…

Спортске.нет 12.02.2025
Фудбалери Реал Мадрида направили су синоћ велики корак ка пласману у осмину финала Лигу шампиона, пошто су у првом мечу великог дербија баража савладали Манчестер сити у гостима са 3:2. Шампион Европе је губио до 86. минута, а… »
Лига шампиона: Спектакуларан меч Манчестер ситија и Реала, Белингем донео тријумф Мадриђанима у последњим секундама

Лига шампиона: Спектакуларан меч Манчестер ситија и Реала, Белингем донео тријумф Мадриђанима у последњим секундама

Данас 12.02.2025
Манчестер сити и мадридски Реал одиграли су спектакуларну утакмицу у првој утакмици плеј-офа за пласман у осмину финала Лиге шампиона, а гости су славили са 3:2 (0:1) поготком Џуда Белингема у другом минуту судијске надокнаде… »
Гвардиола: "Преузимам кривицу, али није само до мене"

Гвардиола: "Преузимам кривицу, али није само до мене"

Б92 12.02.2025
Реал Мадрид је однео велику победу из Манчестера где је резултатом 3:2 (0:1) савладао Сити у првој утакмици баража за осмину финала Лиге шампиона. Менаџер "грађана" Пеп Гвардиола је после меча преузео одговорност на себе, али… »

Вести дана »