Повезане вести
Ко је Род благојевић? Трамп га је помиловао, за време бомбардовања био у Србији по специјалном задатку, а ево ко су му били…
Курир 12.02.2025
- Потписујем потпуно помиловање, Род Благојевик - изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. - Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је наместило… »
Ко је Род Благојевић, помиловани бивши амерички гувернер осуђен за корупцију
BBC News 12.02.2025
За сада није извесно да ће Род Благојевић наследити Кристофера Хила на месту амбасадора у Србији. „Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним… »
Ко је Род Благојевић, помиловани бивши амерички гувернер осуђен за корпуцију
Блиц 12.02.2025
„Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. „Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »
Радио 021 12.02.2025
За сада није извесно да ће Род Благојевић наследити Кристофера Хила на месту амбасадора у Србији. РЕУТЕРС/Винцент Албан Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевиц́, демократа и некадашњи учесник ријалитија Шегрт, био је осуђен за… »
НИН 12.02.2025
"Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. "Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »
Јужне вести 12.02.2025
РЕУТЕРС/Винцент Албан Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевиц́, демократа и некадашњи учесник ријалитија Шегрт, био је осуђен за корупцију због покушаја да прода упражњено место у Сенату. Нови председник Трамп га је помиловао… »
Данас 12.02.2025
„Потписујем потпуно помиловање – Род Благојевик“, изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. „Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 6 минутајош 11 повезаних
Невероватни Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана! Србин наставља да помера границе у НБА, неколико утакмица га дели од историје!
Курир пре 6 минутајош 16 повезаних
Русија наставила нападе током преговора САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 11 минутајош 9 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних