Povezane vesti

Ko je Rod blagojević? Tramp ga je pomilovao, za vreme bombardovanja bio u Srbiji po specijalnom zadatku, a evo ko su mu bili…

Ko je Rod blagojević? Tramp ga je pomilovao, za vreme bombardovanja bio u Srbiji po specijalnom zadatku, a evo ko su mu bili…

Kurir 12.02.2025
- Potpisujem potpuno pomilovanje, Rod Blagojevik - izgovorio je uz osmeh američki predsednik Donald Tramp, stavljajući crnim penkalom potpis na dokument. - Čast mi je da to uradim. Gledao sam ga. Mnogo loših ljudi mu je namestilo - rekao je Tramp… »
Ko je Rod Blagojević, pomilovani bivši američki guverner osuđen za korupciju

Ko je Rod Blagojević, pomilovani bivši američki guverner osuđen za korupciju

BBC News 12.02.2025
Za sada nije izvesno da će Rod Blagojević naslediti Kristofera Hila na mestu ambasadora u Srbiji. „Potpisujem potpuno pomilovanje - Rod Blagojevik", izgovorio je uz osmeh američki predsednik Donald Tramp, stavljajući crnim penkalom potpis na… »
Ko je Rod Blagojević, pomilovani bivši američki guverner osuđen za korpuciju

Blic 12.02.2025
„Potpisujem potpuno pomilovanje - Rod Blagojevik", izgovorio je uz osmeh američki predsednik Donald Tramp, stavljajući crnim penkalom potpis na dokument. „Čast mi je da to uradim. Gledao sam ga. Mnogo loših ljudi mu je namestilo", kazao je Tramp… »

Radio 021 12.02.2025
Za sada nije izvesno da će Rod Blagojević naslediti Kristofera Hila na mestu ambasadora u Srbiji. REUTERS/Vincent Alban Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević, demokrata i nekadašnji učesnik rijalitija Šegrt, bio je osuđen za korupciju zbog… »

Danas 12.02.2025
„Potpisujem potpuno pomilovanje – Rod Blagojevik“, izgovorio je uz osmeh američki predsednik Donald Tramp, stavljajući crnim penkalom potpis na dokument. „Čast mi je da to uradim. Gledao sam ga. Mnogo loših ljudi mu je namestilo“, kazao je… »

Južne vesti 12.02.2025
REUTERS/Vincent Alban Bivši guverner Ilinoisa Rod Blagojević, demokrata i nekadašnji učesnik rijalitija Šegrt, bio je osuđen za korupciju zbog pokušaja da proda upražnjeno mesto u Senatu. Novi predsednik Tramp ga je pomilovao „Potpisujem… »

NIN 12.02.2025
"Potpisujem potpuno pomilovanje - Rod Blagojevik", izgovorio je uz osmeh američki predsednik Donald Tramp, stavljajući crnim penkalom potpis na dokument. "Čast mi je da to uradim. Gledao sam ga. Mnogo loših ljudi mu je namestilo", kazao je Tramp… »

Vesti dana »