Повезане вести

Ко је Род благојевић? Трамп га је помиловао, за време бомбардовања био у Србији по специјалном задатку, а ево ко су му били…

Ко је Род благојевић? Трамп га је помиловао, за време бомбардовања био у Србији по специјалном задатку, а ево ко су му били…

Курир 12.02.2025
- Потписујем потпуно помиловање, Род Благојевик - изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. - Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је наместило… »
Ко је Род Благојевић, помиловани бивши амерички гувернер осуђен за корупцију

Ко је Род Благојевић, помиловани бивши амерички гувернер осуђен за корупцију

BBC News 12.02.2025
За сада није извесно да ће Род Благојевић наследити Кристофера Хила на месту амбасадора у Србији. „Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним… »
Ко је Род Благојевић, помиловани бивши амерички гувернер осуђен за корпуцију

Блиц 12.02.2025
„Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. „Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »

Радио 021 12.02.2025
За сада није извесно да ће Род Благојевић наследити Кристофера Хила на месту амбасадора у Србији. РЕУТЕРС/Винцент Албан Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевиц́, демократа и некадашњи учесник ријалитија Шегрт, био је осуђен за… »

НИН 12.02.2025
"Потписујем потпуно помиловање - Род Благојевик", изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. "Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »

Јужне вести 12.02.2025
РЕУТЕРС/Винцент Албан Бивши гувернер Илиноиса Род Благојевиц́, демократа и некадашњи учесник ријалитија Шегрт, био је осуђен за корупцију због покушаја да прода упражњено место у Сенату. Нови председник Трамп га је помиловао… »

Данас 12.02.2025
„Потписујем потпуно помиловање – Род Благојевик“, изговорио је уз осмех амерички председник Доналд Трамп, стављајући црним пенкалом потпис на документ. „Част ми је да то урадим. Гледао сам га. Много лоших људи му је… »

Вести дана »