Povezane vesti
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
BBC News 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Radio 021 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi… »
Blic 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
NIN 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. "Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. "Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Južne vesti 12.02.2025
Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Danas 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno.“ On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 55 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Bravo za Gornji Milanovac: Meštani koji ne barataju online platformama mogu svoje objekte legalizovati u seoskim mesnim zajednicama (FOTO)
RINA pre 10 minutajoš 28 povezanih