Povezane vesti
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
BBC News 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Radio 021 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i… »
Blic 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Danas 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno.“ On je za BBC ispričao da je imao… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Južne vesti 12.02.2025
Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je… »
"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
NIN 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. "Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. "Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog ranog cvetanja voćaka, Srbiju čekaju novi izazovi - mrazevi mogu uništiti rod
RTS pre 25 minutajoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana

Tramp: Radićemo brzo na potpunom prekidu vatre; Putin: Danas razmena zarobljenika
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane