Povezane vesti
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
BBC News 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Radio 021 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi… »
Blic 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
NIN 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. "Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. "Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Južne vesti 12.02.2025
Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Danas 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno.“ On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
Vesti dana »
Prvi dan samita u Ankari: Tramp kritikovao NATO i otvorio mogućnost prodaje aviona F-35 Turskoj
Euronews pre 49 minutajoš 40 povezanih
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Serbian News Media pre 24 minutajoš 46 povezanih
Argentina posle velikog preokreta pobedila Egipat za četvrtfinale Svetskog prvenstva
Nedeljnik pre 14 minutajoš 33 povezane