Povezane vesti

„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

BBC News 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se… »

Radio 021 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i… »

Blic 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

Danas 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno.“ On je za BBC ispričao da je imao… »

Južne vesti 12.02.2025
Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je… »
"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume

NIN 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. "Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. "Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14… »

Vesti dana »