Povezane vesti
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
BBC News 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Radio 021 12.02.2025
Hiljade iranske dece i tinejdžera su se borili u osmogodišnjem ratu sa Irakom, ovo su njihove priče. Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi… »
Blic 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
"Još imam 25 šrapnela u sebi": Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
NIN 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. "Video sam čizmu", prisetio se Masud Hašemi. "Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno." On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Južne vesti 12.02.2025
Masud Hašemi Masud je bio angažovan na raščišćavanju minskog polja Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj… »
„Još imam 25 šrapnela u sebi“: Bivši iranska deca vojnici otkrivaju doživotne traume
Danas 12.02.2025
Upozorenje: U ovom tekstu je uznemirujući sadržaj, između ostalog i eksplicitni opisi rata, ranjavanja i smrti. „Video sam čizmu“, prisetio se Masud Hašemi. „Pola noge je još bilo u njoj. Bilo je strašno.“ On je za BBC ispričao da je imao 14 godina kad… »
Vesti dana »

Oglasilo se hrvatsko ministarstvo o navodnom hapšenju Hrvata u Beogradu
Nova pre 16 minutajoš 125 povezanih

"Policija trpi teške batine svako veče": Vučić o demonstracijama širom Srbije
Mondo pre 15 minutajoš 58 povezanih

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 24 povezane

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 5 satijoš 29 povezanih

Rusija traži teritorijalne ustupke u Donjecku na samitu sa SAD na Aljasci
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 119 povezanih