Povezane vesti
"Moja snaja je počinila 3 ubistva, neka istrune u zatvoru: Oglasio se brat Grka kog je ubila Srpkinja (34)
Mondo 12.02.2025
Optužena srpska državljanka je jutros odvedena u zgradu suda u Kateriniju kako bi dala iskaz u vezi sa ubistvom supruga i sprovedena nakon toga u zatvor. Mesecima je trajala potraga za Kostasom Siamitrisom (58) iz Larise, čiji nestanak je prijavila… »
"Vezala sam mu ruke i noge i zakopala u dvorištu, žao mi je, saučešće porodici" Trudna Srpkinja koja je ubila supruga u Grčkoj…
Kurir 12.02.2025
Trudna L. P. (34) koja je uhapšena zbog sumnje da je supruga Kostasa Siamitrasa (58) živog zakopala u dvorištu kuće u grčkom letovalištu Leptokarija, saslušana je danas pred nadležnim tužilaštvom, a nakon priznanja odmah joj je određen pritvor! - Ona je… »
Sumnja se da je Srpkinja svog muža živog zakopala u dvorištu: Trudnici određen pritvor, dva i po sata govorila o zločinu
Nova 12.02.2025
Državljanki Srbije (34) danas je određen pritvor u Grčkoj zbog sumnje da je ubila svog supruga Kostasa Siamitrasa i zakopala ga u dvorištu kuće. Naime, osumnjičena za ubistvo supruga danas je iznela svoju odbranu, a saslušanje je trajalao više od dva… »
Srpkinja osumnjičena da je ubila muža u Leptokariji dala iskaz na sudu: Priznala šta se desilo tog kobnog dana
Telegraf 12.02.2025
Preporučujemo. Tridesetčetvorogodišnja Srpkinja koja je osumnjičena da je ubila svog partnera Kostasa Siamitrasa, a zatim ga sahranila u dvorištu njihove kuće u Leptokariji u Pieriji, privedena je nakon što je pet meseci uspešno "igrala predstavu"… »
Srpkinja muža živog zakopala zbog: Para?! Procurili novi detalji istrage zločina u Grčkoj: Porodica sumnja da je imala pomagača…
Blic 12.02.2025
Državljanki Srbije (34) koja se sumnjiči da je u grčkom letovalištu Leptokarija ubila supruga, Kostasa Siamitrasa (58), danas će se naći pred tužilaštvom kada će imati priliku da iznese odbranu, a kako se saznaja, postoje pretpostavke da je Kostas živ… »
"Dete je videlo zločin i kako majka zakopava telo" Rođaci ubijenog čoveka u Grčkoj van sebe, evo šta je rekla majka uhapšene…
Kurir 12.02.2025
Rođaci nesrećnog Grka Kostasa Siamitrasa (58), za čiji se ubistvo sumnjiči njegova supruga državljanka Srbije (34), kako pišu mediji u Grčkoj, uvereni su da je žena imala pomoć u prikrivanju ovog stravičnoig dela. - Siguran sam da postoji saučesnik… »
Vesti dana »
Selektor Srbije prihvata odgovornost: Paunović objasnio zašto je izveo tim...
Večernje novosti pre 2 satajoš 9 povezanih
RIK doneo Rešenje o povlačenju izborne liste koalicije Narodna Srbija
Telegraf pre 2 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 1 satjoš 1 povezana